Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast Fc Karolówka
dymy here Tactiek attack1
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 45.8
poor Schieten very good
poor Passen solid
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Santos Palicio passt de bal in één keer door. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler passt de bal met de wreef. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Szczerban krijgt zijn hoofd ertegen. Atachi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

3e minuut.
Inworp. Dickson met een snelle inworp. Santos Palicio is nu in balbezit. Santos Palicio geeft de bal voor. Daar is Velican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczerban rent richting de bal. Szczerban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Fc Karolówka 0:1

11e minuut.
Rüstəmbəyli geeft de bal voor. Rangelov kan de bal niet met de borst controleren. Pizzetto geeft een lange en hoge pass. Szczerban is nu in balbezit. Szczerban schiet op doel. Atachi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Shchirik is nu in balbezit. Pacholczyk onderschept slim de pass. Mai Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Oncică geeft een hoge lob. Atachi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cveklić controleert de bal met de borst. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Fc Karolówka 0:2

31e minuut.
Velican is nu in balbezit. Oncică onderschept slim de pass. Oncică geeft een hoge lob. Szczerban krijgt zijn hoofd ertegen. Atachi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Fc Karolówka 0:3

42e minuut.
Pizzetto heeft problemen om de bal te vangen. Pizzetto passt de bal in één keer door. Mösler probeert naar een medespeler te passen. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Pizzetto geeft een hoge lob. Chapega kopt de bal weg. Mai Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerban draait met de bal, schiet en ... Atachi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 82%, Fc Karolówka 18%.
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Fc Karolówka 0:3

56e minuut.
Dickson rent richting de bal. Dickson probeert naar een medespeler te passen. Santos Palicio rent richting de bal. Szczerban rent richting de bal. Szczerban draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Fc Karolówka 0:4

64e minuut.
Mösler speelt de bal door. Santos Palicio is nu in balbezit. Santos Palicio passt de bal zonder na te denken. Szczerban rent richting de bal. Szczerban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velican rent richting de bal. Velican geeft een hoge lob. Inworp. Oncică met de inworp. Biżek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

68e minuut.
Chapega geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Misarko de bal onder controle te krijgen. Biżek probeert naar een medespeler te passen. Oncică is nu in balbezit. Oncică geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Kramski kopt de bal weg. Daar is Dickson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dickson probeert naar een medespeler te passen. Santos Palicio heeft problemen om de bal te vangen. Santos Palicio geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Fc Karolówka 0:5

75e minuut.
Broce bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickson verovert de bal door een tackle van achteren. Dickson speelt de bal door. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Biżek probeert naar een medespeler te passen. Oncică speelt de bal door. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Fc Karolówka 0:6

83e minuut.
Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oncică met een snelle inworp. Mösler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Biżek met een snelle inworp. Oncică geeft een lange en hoge pass. Szczerban rent richting de bal. Szczerban schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 79%, Fc Karolówka 21%.
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Fc Karolówka 0:6