Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch.chorzów FC Victoria Leszczyna
nowa Tactiek vic
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 45
solid Schieten good
weak Passen good
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Sjölund geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rysman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rastiello is nu in balbezit. Rastiello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Stelmaszewski speelt de bal door. Pungă is nu in balbezit. Pungă met een sublieme pass. Daar is Rastiello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastiello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stelmaszewski kopt de bal weg. Sjölund bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Reynoso zijn tegenspeler op de grond. Reynoso krijgt een gele kaart.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frączyński met een snelle inworp. Espadachin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadik onderschept slim de pass. Sadik draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Nadoveza met de inworp. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński geeft een hoge lob. Sariwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sariwa haalt uit met een fantastische trap. Serra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sjölund bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjölund geeft een lange en hoge pass. Rysman rent richting de bal. Rysman geeft een hoge lob. Reynoso maakt een snoekduik en kopt de bal. Kammer bokst de bal weg. Rastiello heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sjölund kopt de bal weg. Saleva heeft problemen om de bal te vangen. Stelmaszewski probeert naar een medespeler te passen. Reynoso rent richting de bal. Reynoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - FC Victoria Leszczyna 0:1

37e minuut.
Pungă onderschept slim de pass. Daar is Pungă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă probeert naar een medespeler te passen. Rastiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastiello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kammer met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Rysman de bal. Rysman met een sublieme pass. Rastiello rent richting de bal. Rastiello schiet op doel. Kammer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - FC Victoria Leszczyna 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch.chorzów 53%, FC Victoria Leszczyna 47%.
Ruch.chorzów - FC Victoria Leszczyna 0:2

49e minuut.
Saleva rent richting de bal. Saleva passt de bal in één keer door. Rysman probeert naar een medespeler te passen. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Reynoso onderschept slim de pass. Rastiello is nu in balbezit. Reitmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastiello onderschept slim de pass. Rastiello schiet op doel. Kammer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Tüptürk is nu in balbezit. Tüptürk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cantù de bal onder controle te krijgen. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch.chorzów 50%, FC Victoria Leszczyna 50%.
Ruch.chorzów - FC Victoria Leszczyna 0:2