Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportis Social Football Club AC Sośnica
Offwhite Tactiek OF ATT
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 34.9
goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Daar is Kićko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzepicha geeft de bal voor. Klungelig pakt Apfeldorf de bal. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă draait met de bal, schiet en ... Dimita bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Bâtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apfeldorf rent richting de bal. Bruderek is nu in balbezit. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Bâtă schiet op doel. Dimita probeert wanhopig de bal te grijpen. Frakiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Bruderek rent richting de bal. Bruderek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - AC Sośnica 1:0

8e minuut.
Rzepicha is nu in balbezit. Rzepicha met een sublieme pass. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Dimita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - AC Sośnica 2:0

18e minuut.
Kićko rent richting de bal. Blakemore onderschept slim de pass. Blakemore geeft de bal voor. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tersánszky-Tóth geeft een hoge lob. Stroganov rent richting de bal. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Concepción maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - AC Sośnica 2:1

29e minuut.
Schifani onderschept slim de pass. Rzepicha rent richting de bal. Rzepicha geeft een lange en hoge pass. Bâtă rent richting de bal. Bâtă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - AC Sośnica 3:1

34e minuut.
Kićko probeert naar een medespeler te passen. Rzepicha is nu in balbezit. Rzepicha geeft de bal voor. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - AC Sośnica 4:1

37e minuut.
Bruderek rent richting de bal. Schifani onderschept slim de pass. Schifani speelt de bal door. Rzepicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepicha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Schifani probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilieş. Ilieş krijgt een gele kaart. Choszczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schifani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rzepicha is nu in balbezit. Rzepicha speelt de bal door. Apfeldorf rent richting de bal. Bruderek onderschept slim de pass. Bruderek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Choszczewski kopt de bal weg. Daar is Rzepicha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzepicha met een sublieme pass. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportis Social Football Club 39%, AC Sośnica 61%.
Sportis Social Football Club - AC Sośnica 4:1

62e minuut.
Daar is Blakemore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko passt de bal zonder na te denken. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Dimita trapt de bal weg. Bláthy kopt de bal weg. Klungelig pakt De Ganay de bal. De Ganay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stroganov is nu in balbezit. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Choszczewski schiet op doel. Concepción werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - AC Sośnica 4:2

86e minuut.
Bruderek passt de bal met de wreef. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Apfeldorf legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bâtă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bruderek neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Zika is nu in balbezit. Tersánszky-Tóth onderschept slim de pass. Ene onderschept slim de pass. Ene geeft een lange en hoge pass. Bâtă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportis Social Football Club 34%, AC Sośnica 66%.
Sportis Social Football Club - AC Sośnica 4:2