Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLML #mafialeosia
guardiola Tactiek LFC
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


3e minuut.
Michalczewski rent richting de bal. Kondrot rent richting de bal. Rupiński is nu in balbezit. Kondrot verovert de bal door een tackle van achteren. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Cieczko geeft de bal voor. Groznik kopt de bal weg. Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan schiet op doel. Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - #mafialeosia 1:0

8e minuut.
Czeremcha heeft problemen om de bal te vangen. Czeremcha passt de bal met de wreef. Inworp. Baykal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brusquetti geeft de bal voor. Kostikas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz verovert de bal door een tackle van achteren. Cysarz passt de bal zonder na te denken. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Nghĩa Dũng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Fredborg rent richting de bal. Fredborg geeft de bal voor. Babski is nu in balbezit. Bîrcan onderschept slim de pass. Labiş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Socea de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quang Long geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gałuszka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Koselski verovert de bal door een tackle van achteren. Koselski passt de bal in één keer door. Rylik met een sublieme pass. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Rupiński is nu in balbezit. Rupiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labiş met de inworp. Cieczko probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Groznik geeft een hoge lob. Brusquetti rent richting de bal. Quang Long onderschept slim de pass. Quang Long geeft een lange en hoge pass. Gałuszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLML - #mafialeosia 1:1

34e minuut.
Koselski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski speelt de bal door. Groznik is nu in balbezit. Kondrot verovert de bal door een tackle van achteren. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long probeert naar een medespeler te passen. Cieczko geeft een hoge lob. Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 44%, #mafialeosia 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLML - #mafialeosia 1:1

46e minuut.
Qualizza komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rupiński speelt de bal door. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan geeft een hoge lob. Baykal geeft een hoge lob. Kondrot springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long geeft de bal voor. Daar is Gałuszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałuszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - #mafialeosia 1:2

53e minuut.
Koselski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brusquetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baykal is nu in balbezit. Baykal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Gromowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Baykal met de inworp. Brusquetti geeft een hoge lob. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLML - #mafialeosia 2:2

65e minuut.
Koselski geeft de bal voor. Klungelig pakt Gałuszka de bal. Socea is nu in balbezit. Gałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Rylik rent richting de bal. Michalczewski onderschept slim de pass. Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot schiet op doel. Qualizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baykal geeft een hoge lob. Bîrcan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ludwiczak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akgün komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dachev komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak geeft een hoge lob. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Groznik de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 46%, #mafialeosia 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLML - #mafialeosia 2:2