Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
#mafialeosia OLML
LFC Tactiek guardiola
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 53.4
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal passt de bal in één keer door. Kondrot rent richting de bal. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Manka verovert de bal door een tackle van achteren. Manka geeft een lange en hoge pass. Kondrot rent richting de bal. Kondrot schiet op doel. Kostikas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - OLML 0:1

6e minuut.
Czeremcha rent richting de bal. Brusquetti onderschept slim de pass. Brusquetti passt de bal zonder na te denken. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Ludwiczak speelt de bal door. Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti met een sublieme pass. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Brusquetti onderschept slim de pass. Brusquetti passt de bal met de wreef. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan draait met de bal, schiet en ... Kostikas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - OLML 0:2

10e minuut.
Brusquetti kan de bal niet met de borst controleren. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan passt de bal zonder na te denken. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - OLML 0:3

16e minuut.
Brusquetti rent richting de bal. Bîrcan rent richting de bal. Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti schiet op doel. Kostikas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kostikas met een harde bal richting middenveld. Ludwiczak kopt de bal weg. Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kondrot de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Czeremcha kopt de bal weg. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredborg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gałuszka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gałuszka komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Manka kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akgün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baykal is nu in balbezit. Baykal geeft een lange en hoge pass. Kondrot krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Rupiński rent richting de bal. Rupiński passt de bal met de wreef. Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski haalt uit met een fantastische trap. Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - OLML 0:4

23e minuut.
Gałuszka probeert naar een medespeler te passen. Faryński rent richting de bal. Faryński met een sublieme pass. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Rupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupiński geeft een hoge lob. Baykal kopt de bal weg. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. Kostikas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - OLML 0:5

27e minuut.
Brusquetti is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Czeremcha ... Strafschop! Brusquetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czeremcha geeft een hoge lob. Kondrot kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - OLML 0:6

28e minuut.
Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti passt de bal in één keer door. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cieczko geeft een hoge lob. Kondrot kopt de bal weg. Groznik heeft problemen om de bal te vangen. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan schiet op doel. Kostikas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Akgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün speelt de bal door. Brusquetti met een sublieme pass. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: #mafialeosia 70%, OLML 30%.
#mafialeosia - OLML 0:6

46e minuut.
Qualizza komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün onderschept slim de pass. Akgün speelt de bal door. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - OLML 0:7

58e minuut.
Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti met een sublieme pass. Bîrcan rent richting de bal. Baykal rent richting de bal. Baykal haalt uit met een fantastische trap. Qualizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Faryński rent richting de bal. Bîrcan verovert de bal door een tackle van achteren. Baykal is nu in balbezit. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Rylik komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Brusquetti heeft problemen om de bal te vangen. Brusquetti met een sublieme pass. Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski schiet op doel. Groznik probeert de bal aan de voet te houden. Qualizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Fredborg geeft de bal voor. Bîrcan kopt de bal weg. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Qualizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - OLML 0:8

67e minuut.
Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti draait met de bal, schiet en ... Groznik probeert de bal aan de voet te houden. Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labiş komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Labiş is nu in balbezit. Labiş speelt de bal door. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan draait met de bal, schiet en ... Qualizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - OLML 0:9

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzalez Lobo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Brusquetti onderschept slim de pass. Brusquetti geeft de bal voor. Baykal geeft een hoge lob. Daar is Groznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîrcan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ludwiczak passt de bal met de wreef. Bîrcan rent richting de bal. Groznik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bîrcan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brusquetti kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - OLML 0:10

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Socea komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Akgün onderschept slim de pass. Akgün geeft een hoge lob. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - OLML 0:11

84e minuut.
Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti is nu in balbezit. Brusquetti passt de bal met de wreef. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: #mafialeosia 68%, OLML 32%.
#mafialeosia - OLML 0:11