Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Toho !CF! Real Madrid
Akagenoaka Tactiek new
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 54.8
adequate Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Yiğitata speelt de bal door. Inworp. Dzienis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kustanto met een sublieme pass. Zoetemelk probeert naar een medespeler te passen. Rollner is nu in balbezit. Rollner schiet op doel. Dreger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - !CF! Real Madrid 0:1

17e minuut.
Tokel neemt vlug de vrije trap. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rollner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kustanto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - !CF! Real Madrid 0:2

18e minuut.
Zoetemelk geeft een hoge lob. Bonfá is nu in balbezit. Yiğitata verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitata geeft een hoge lob. Rollner krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Motton bereikt de bal nog maar net als eerste. Motton passt de bal in één keer door. Bonfá is nu in balbezit. Rollner onderschept slim de pass. Rollner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dreger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Inworp. Mihart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altini bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini schiet op doel. Cicciomessere maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stracený met een snelle inworp. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata geeft een hoge lob. Rollner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - !CF! Real Madrid 0:3

40e minuut.
Rollner verovert de bal door een tackle van achteren. Rollner geeft een hoge lob. Leszko kopt de bal weg. Rollner rent richting de bal. Rollner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Toho 70%, !CF! Real Madrid 30%.
Fc Toho - !CF! Real Madrid 0:3

59e minuut.
Bilmindanov geeft een lange en hoge pass. Obeadă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonfá de bal. Rollner is nu in balbezit. Rollner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kustanto is nu in balbezit. Kustanto geeft een hoge lob. Daar is Guarguaglini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rollner is nu in balbezit. Rollner draait met de bal, schiet en ... Dreger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kustanto met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lodewijks ... Strafschop! Lodewijks krijgt een gele kaart. Obeadă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kustanto kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dreger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Yiğitata heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitata geeft de bal voor. Obeadă kopt de bal weg. Rollner rent richting de bal. Rollner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Leszko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiğitata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kustanto probeert de bal met de borst te controleren. Kustanto geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rollner rent richting de bal. Rollner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - !CF! Real Madrid 0:4

82e minuut.
Yiğitata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kustanto controleert de bal met de borst. Kustanto geeft een hoge lob. Rollner maakt een snoekduik en kopt de bal. Dreger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - !CF! Real Madrid 0:5

87e minuut.
Lodewijks passt de bal zonder na te denken. Stracený onderschept slim de pass. Daar is Konrad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konrad geeft de bal voor. Altini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Toho 60%, !CF! Real Madrid 40%.
Fc Toho - !CF! Real Madrid 0:5