Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIAHOR POPOLU Vexel
onlywin Tactiek 442
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 46.8
goed Schieten redelijk
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


15e minuut.
Szántai speelt de bal door. Pascu is nu in balbezit. Pascu passt de bal zonder na te denken. Rogański is nu in balbezit. Rogański draait met de bal, schiet en ... Owczarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Krynicki is nu in balbezit. Lixandru speelt de bal door. Klungelig pakt Szántai de bal. Szántai geeft de bal voor. Rogański is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva geeft een hoge lob. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Vexel 1:0

39e minuut.
Daar is Cortina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortina met een sublieme pass. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista haalt uit met een fantastische trap. Krynicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hober probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ostojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru onderschept slim de pass. Lixandru met een sublieme pass. Klungelig pakt Rogański de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAHOR POPOLU 51%, Vexel 49%.
PIAHOR POPOLU - Vexel 1:0

48e minuut.
Owczarski met een harde bal richting middenveld. Ostojić probeert de bal met de borst te controleren. Lixandru rent richting de bal. Ostojić verovert de bal door een tackle van achteren. Ostojić geeft de bal voor. Hober verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Szántai speelt de bal door. Chusak is nu in balbezit. Korkotashvili maakt een afschuwelijke overtreding. Korkotashvili krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tornado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogański met de inworp. Pascu is nu in balbezit. Pascu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Chusak springt en kopt de bal. Owczarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Leiva kan de bal niet met de borst controleren. Szántai rent richting de bal. Szántai speelt de bal door. Chusak is nu in balbezit. Chusak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Vexel 2:0

78e minuut.
Klungelig pakt Korkotashvili de bal. Rogański rent richting de bal. Korkotashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korkotashvili krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Szántai speelt de bal door. Pascu heeft problemen om de bal te vangen. Pascu met een sublieme pass. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak schiet op doel. Owczarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Lixandru passt de bal in één keer door. Szántai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai passt de bal in één keer door. Pascu is nu in balbezit. Pascu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAHOR POPOLU 44%, Vexel 56%.
PIAHOR POPOLU - Vexel 2:0