Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIAHOR POPOLU Wild Warriors
onlywin Tactiek 3-5-2 modify
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 52.6
good Schieten solid
adequate Passen very good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Virgillito passt de bal zonder na te denken. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak begaat een overtreding. Kiszczak krijgt een gele kaart. Fon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kabanec met een snel genomen vrije trap. Fon krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Chusak verovert de bal door een tackle van achteren. Chusak geeft een lange en hoge pass. Rogański rent richting de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Wild Warriors 1:0

27e minuut.
Virgillito met de inworp. Młynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarz passt de bal zonder na te denken. Szántai geeft de bal voor. Rogański krijgt zijn hoofd ertegen. Szostak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chusak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Wild Warriors 2:0

30e minuut.
Crisinel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kabanec de bal. Eben rent richting de bal. Fon onderschept slim de pass. Fon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cesarotto geeft de bal voor. Szántai speelt de bal door. Chusak rent richting de bal. Chusak geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk kopt de bal weg. Szostak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Młynarz rent richting de bal. Młynarz passt de bal met de wreef. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon haalt uit met een fantastische trap. Hober maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Wild Warriors 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAHOR POPOLU 57%, Wild Warriors 43%.
PIAHOR POPOLU - Wild Warriors 2:1

47e minuut.
Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Szántai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai passt de bal met de wreef. Chusak is nu in balbezit. Chusak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogański raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernando zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak draait met de bal, schiet en ... Szostak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chusak stond buitenspel. Perez Sáenz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Eben onderschept slim de pass. Kabanec verovert de bal door een tackle van achteren. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Skrzyński rent richting de bal. Lípa rent richting de bal. Lípa probeert naar een medespeler te passen. Gerlo geeft de bal voor. Fon springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gerlo speelt de bal door. Lípa met een sublieme pass. Młynarz speelt de bal door. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PIAHOR POPOLU - Wild Warriors 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAHOR POPOLU 67%, Wild Warriors 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PIAHOR POPOLU - Wild Warriors 2:2