Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stodoła Imperia Calcio
taktyk Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 33.1
adequate Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


10e minuut.
Tomborowski kopt de bal weg. Daar is Hoàng Quốc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belbüken is nu in balbezit. Belbüken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - Imperia Calcio 0:1

12e minuut.
Vega Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Elstad is nu in balbezit. Elstad geeft een lange en hoge pass. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guigani neemt de hoekschop. Ballivián kopt de bal weg. Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Dišljenković geeft de bal voor. Syrečka kopt de bal weg. Ngọc Thọ controleert de bal met de borst. Bitter onderschept slim de pass. Bitter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Labaka Zurriarain geeft een lange en hoge pass. Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomac met een sublieme pass. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Ballivián de bal. Ballivián passt de bal zonder na te denken. Syrečka rent richting de bal. Syrečka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stodoła - Imperia Calcio 1:1

37e minuut.
Bitter rent richting de bal. Fekhi verovert de bal door een tackle van achteren. Fekhi speelt de bal door. Belbüken heeft problemen om de bal te vangen. Belbüken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Sobotka probeert naar een medespeler te passen. Vega Mena rent richting de bal. Tolomac speelt de bal door. Syrečka rent richting de bal. Syrečka schiet op doel. Finello bokst de bal weg. Wong rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - Imperia Calcio 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stodoła 32%, Imperia Calcio 68%.
FC Stodoła - Imperia Calcio 2:1

52e minuut.
Ballivián rent richting de bal. Tomborowski onderschept slim de pass. Tomborowski geeft de bal voor. Skupień springt en kopt de bal. Sobolewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stodoła - Imperia Calcio 2:2

56e minuut.
Guigani passt de bal met de wreef. Bitter probeert naar een medespeler te passen. Wong is nu in balbezit. Syrečka onderschept slim de pass. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tolomac met een sublieme pass. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter met een sublieme pass. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka schiet op doel. Finello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

62e minuut.
Bitter rent richting de bal. Ngọc Thọ rent richting de bal. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka haalt uit met een fantastische trap. Finello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - Imperia Calcio 3:2

64e minuut.
Hoàng Quốc met een sublieme pass. Guigani rent richting de bal. Guigani passt de bal in één keer door. Syrečka rent richting de bal. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vega Mena is nu in balbezit. Vega Mena geeft de bal voor. Ngọc Thọ kan de bal niet met de borst controleren. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Belbüken kopt de bal weg. Sobotka heeft problemen om de bal te vangen. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień schiet op doel. Sobolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Quốc de bal. Hoàng Quốc verovert de bal door een tackle van achteren. Skupień rent richting de bal. Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbüken draait met de bal, schiet en ... Sobolewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Belbüken de bal. Belbüken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belbüken rent richting de bal. Belbüken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stodoła - Imperia Calcio 3:3

80e minuut.
Dišljenković speelt de bal door. Guigani bereikt de bal nog maar net als eerste. Guigani passt de bal zonder na te denken. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Belbüken passt de bal met de wreef. Skupień rent richting de bal. Garrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień onderschept slim de pass. Skupień draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sobolewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stodoła 39%, Imperia Calcio 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stodoła - Imperia Calcio 3:3