Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ML System United PIAHOR POPOLU
Bob2 Tactiek onlywin
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 46.2
very good Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira met een sublieme pass. Roško rent richting de bal. Roško haalt uit met een fantastische trap. Hober werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - PIAHOR POPOLU 1:0

4e minuut.
Doeltrap. Del Prate trapt de bal weg van het doel. Szántai kopt de bal weg. Chusak rent richting de bal. Chusak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Szántai kopt de bal weg. Klungelig pakt Chusak de bal. Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Giubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giubbi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mihuţ rent richting de bal. Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Pascu met een sublieme pass. Lixandru is nu in balbezit. Lixandru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Birembaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chusak is nu in balbezit. Chusak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Szántai kopt de bal weg. Daar is Chusak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gromczak. Gromczak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
M`Hadhebi kopt de bal weg. Roško is nu in balbezit. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Roško verovert de bal door een tackle van achteren. Roško schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru met een sublieme pass. Giubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giubbi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ML System United - PIAHOR POPOLU 1:1

37e minuut.
Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Giubbi rent richting de bal. Stanke verovert de bal door een tackle van achteren. Lixandru is nu in balbezit. Lixandru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - PIAHOR POPOLU 1:2

42e minuut.
Stanke speelt de bal door. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai maakt een afschuwelijke overtreding. Szántai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 49%, PIAHOR POPOLU 51%.
ML System United - PIAHOR POPOLU 1:2

50e minuut.
Parreira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ufuker komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Brejza probeert naar een medespeler te passen. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta passt de bal zonder na te denken. Roško bereikt de bal nog maar net als eerste. Roško haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
M`Hadhebi passt de bal met de wreef. Ufuker is nu in balbezit. Ufuker passt de bal in één keer door. Roško rent richting de bal. Roško draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cesarotto rent richting de bal. Ufuker onderschept slim de pass. Ufuker geeft een hoge lob. Roško is nu in balbezit. Roško schiet op doel. Hober kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Arango de bal. Ciuchta is nu in balbezit. Virgillito rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ML System United - PIAHOR POPOLU 2:2

73e minuut.
Pascu passt de bal zonder na te denken. Giubbi rent richting de bal. Chusak rent richting de bal. Chusak schiet op doel. Del Prate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - PIAHOR POPOLU 2:3

74e minuut.
Pascu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vokksepp komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ufuker met een snelle inworp. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi speelt de bal door. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta schiet op doel. Hober kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brejza zal de hoekschop nemen. Roško springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ciuchta passt de bal met de wreef. Szántai met een sublieme pass. Stanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak verovert de bal door een tackle van achteren. Chusak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Del Prate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chusak rent richting de bal. Chusak schiet op doel. Del Prate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - PIAHOR POPOLU 2:4

86e minuut.
Ciuchta passt de bal zonder na te denken. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft een hoge lob. Roško rent richting de bal. Roško haalt uit met een fantastische trap. Hober bokst de bal weg.

89e minuut.
Ufuker rent richting de bal. Ufuker geeft een lange en hoge pass. Arango rent richting de bal. Roško verovert de bal door een tackle van achteren. Roško draait met de bal, schiet en ... Hober probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mihuţ kopt de bal weg. Brejza rent richting de bal. Arango tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arango krijgt een gele kaart. Brejza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brejza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roško springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 43%, PIAHOR POPOLU 57%.
ML System United - PIAHOR POPOLU 2:4