Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarna WC FC Stodoła
Normal Tactiek taktyk
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 35.5
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Vega Mena met een snelle inworp. Tolomac is nu in balbezit. Tolomac geeft een hoge lob. Syrečka rent richting de bal. Syrečka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - FC Stodoła 0:1

4e minuut.
Bitter onderschept slim de pass. Guigani rent richting de bal. Guigani passt de bal zonder na te denken. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Kiszczak de bal. Tolomac rent richting de bal. Tolomac passt de bal zonder na te denken. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kruk heeft problemen om de bal te vangen. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter speelt de bal door. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka draait met de bal, schiet en ... Rajtuz bokst de bal weg.

18e minuut.
Garrudo met een sublieme pass. Bitter heeft problemen om de bal te vangen. Ballivián speelt de bal door. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Guigani rent richting de bal. Guigani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kiszczak de bal. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ballivián probeert naar een medespeler te passen. Garrudo met een sublieme pass. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka draait met de bal, schiet en ... Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - FC Stodoła 0:2

28e minuut.
Tolomac passt de bal in één keer door. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kruk. Kruk krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guigani met de inworp. Garrudo rent richting de bal. Bitter rent richting de bal. Bitter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Inworp. Tolomac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bitter geeft de bal voor. Vega Mena geeft de bal voor. Krysztofiak kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Daar is Bitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballivián verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Syrečka de bal. Syrečka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - FC Stodoła 0:3

37e minuut.
Vega Mena is nu in balbezit. Vega Mena passt de bal zonder na te denken. Bitter rent richting de bal. Bitter haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Krysztofiak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - FC Stodoła 0:4

40e minuut.
Guigani passt de bal zonder na te denken. Bitter rent richting de bal. Bitter passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Syrečka de bal. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomac passt de bal in één keer door. Syrečka rent richting de bal. Syrečka draait met de bal, schiet en ... Rajtuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - FC Stodoła 0:5

45e minuut.
Trzpień is nu in balbezit. Trzpień probeert naar een medespeler te passen. Bitter met een sublieme pass. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarna WC 83%, FC Stodoła 17%.
Czarna WC - FC Stodoła 0:5

46e minuut.
Sobotka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sieradzki. Sobotka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Quốc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Syrečka rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Trzpień de bal. Tolomac is nu in balbezit. Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tolomac speelt de bal door. Ballivián is nu in balbezit. Ballivián passt de bal met de wreef. Bitter rent richting de bal. Bitter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - FC Stodoła 0:6

52e minuut.
Dyluś met een sublieme pass. Guigani is nu in balbezit. Guigani passt de bal met de wreef. Syrečka rent richting de bal. Syrečka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Garrudo rent richting de bal. Garrudo passt de bal met de wreef. Guigani met een sublieme pass. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Guigani rent richting de bal. Guigani probeert naar een medespeler te passen. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kruk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dišljenković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dišljenković passt de bal in één keer door. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dišljenković onderschept slim de pass. Dišljenković geeft een lange en hoge pass. Daar is Trzpień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballivián bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballivián schiet op doel. Rajtuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kiszczak onderschept slim de pass. Kiszczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoàng Quốc de bal. Garrudo rent richting de bal. Garrudo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - FC Stodoła 0:7

84e minuut.
Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Syrečka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolomac rent richting de bal. Tolomac haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Guigani speelt de bal door. Bitter is nu in balbezit. Bitter probeert naar een medespeler te passen. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - FC Stodoła 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarna WC 85%, FC Stodoła 15%.
Czarna WC - FC Stodoła 0:8