Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MECHICO Wild Warriors
Egipt Tactiek 3-5-2 modify
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 45.6
redelijk Schieten matig
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Klungelig pakt Kuchczyński de bal. Kuchczyński geeft een lange en hoge pass. Florczyk kopt de bal weg. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Skowroński kopt de bal weg. Florczyk is nu in balbezit. Florczyk passt de bal in één keer door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel. Tacul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Skowroński rent richting de bal. Skowroński passt de bal met de wreef. Florczyk is nu in balbezit. Florczyk haalt uit met een fantastische trap. Tacul probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Hietala is nu in balbezit. Hietala geeft een lange en hoge pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Tacul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - Wild Warriors 1:0

31e minuut.
Florczyk is nu in balbezit. Parada begaat een overtreding. Florczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skowroński wilt de vrije trap nemen. Məmmədbəyov kopt de bal weg. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hostovský kopt de bal weg. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński passt de bal met de wreef. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Hostovský kopt de bal weg. Kajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdas passt de bal met de wreef. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MECHICO 49%, Wild Warriors 51%.
MECHICO - Wild Warriors 1:0

49e minuut.
Buczek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Bermúdez passt de bal met de wreef. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Filemon de bal. Məmmədbəyov met een sublieme pass. Laps met een sublieme pass. Lípa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lípa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MECHICO - Wild Warriors 1:1

73e minuut.
Hietala geeft de bal voor. Filemon rent richting de bal. Filemon probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hostovský is nu in balbezit. Hostovský geeft de bal voor. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Klungelig pakt Chorgoliani de bal. Chorgoliani geeft een hoge lob. Inworp. Laps met de inworp. Gärtner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MECHICO 50%, Wild Warriors 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MECHICO - Wild Warriors 1:1