Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperia Calcio Wild Warriors
Normal Tactiek 3-5-2 modify
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 51.7
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Gaweł rent richting de bal. Lípa onderschept slim de pass. Lípa speelt de bal door. Fon heeft problemen om de bal te vangen. Fon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gaweł rent richting de bal. Fon verovert de bal door een tackle van achteren. Fon passt de bal zonder na te denken. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fekhi met een sublieme pass. Fon is nu in balbezit. Fon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kabanec de bal. Kabanec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gaweł raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kozić komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Klungelig pakt Labaka Zurriarain de bal. Gärtner is nu in balbezit. Gärtner met een sublieme pass. Kabanec rent richting de bal. Kabanec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Lípa probeert naar een medespeler te passen. Gerlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlo probeert naar een medespeler te passen. Fon is nu in balbezit. Fon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Wild Warriors 0:1

21e minuut.
Gerlo kan de bal niet met de borst controleren. Gerlo speelt de bal door. Fon rent richting de bal. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tomborowski is nu in balbezit. Pilarczyk probeert naar een medespeler te passen. Lípa met een sublieme pass. Fon is nu in balbezit. Fon haalt uit met een fantastische trap. Finello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Wild Warriors 0:2

28e minuut.
Fon speelt de bal door. Gärtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtner speelt de bal door. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fekhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtner verovert de bal door een tackle van achteren. Gärtner probeert naar een medespeler te passen. Fon is nu in balbezit. Fon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Lípa passt de bal in één keer door. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec passt de bal met de wreef. Fon is nu in balbezit. Fon draait met de bal, schiet en ... Finello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krzewiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Skupień de bal. Pilarczyk is nu in balbezit. Skupień onderschept slim de pass. Skupień haalt uit met een fantastische trap. Szostak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 67%, Wild Warriors 33%.
Imperia Calcio - Wild Warriors 0:2

46e minuut.
Lípa probeert naar een medespeler te passen. Gärtner speelt de bal door. Fon met een sublieme pass. Kabanec rent richting de bal. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Skrzyński onderschept slim de pass. Skrzyński speelt de bal door. Klungelig pakt Kabanec de bal. Fon is nu in balbezit. Fon schiet op doel. Finello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kabanec rent richting de bal. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Wild Warriors 0:3

54e minuut.
Helpers heeft problemen om de bal te vangen. Helpers passt de bal in één keer door. Lípa rent richting de bal. Fon is nu in balbezit. Fon schiet op doel. Finello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Klungelig pakt Lípa de bal. Gerlo rent richting de bal. Gerlo geeft een hoge lob. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Finello trapt de bal weg. Skrzyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Fon de bal. Fon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lípa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozić is nu in balbezit. Fon verovert de bal door een tackle van achteren. Fon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Fon rent richting de bal. Krzewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kabanec onderschept slim de pass. Kabanec haalt uit met een fantastische trap. Finello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Wild Warriors 0:4

67e minuut.
Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec passt de bal in één keer door. Fon rent richting de bal. Fon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Tomborowski probeert naar een medespeler te passen. Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień maakt een afschuwelijke overtreding. Skupień krijgt een gele kaart. Skrzyński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skrzyński kan niet meer verder spelen. Məmmədbəyov komt het veld opgelopen. Moustogiannis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kabanec kopt de bal weg. Klungelig pakt Fon de bal. Kabanec rent richting de bal. Kabanec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Pilarczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Gerlo de bal. Gerlo passt de bal met de wreef. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Wild Warriors 0:5

88e minuut.
Məmmədbəyov geeft de bal voor. Gerlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rock begaat een overtreding. Rock krijgt een gele kaart. Gerlo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Məmmədbəyov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 80%, Wild Warriors 20%.
Imperia Calcio - Wild Warriors 0:5