Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stodoła Vexel
taktyk Tactiek 442
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
40.6 gemiddelde waardering 51
weak Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Paulista geeft de bal voor. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa passt de bal zonder na te denken. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - Vexel 0:1

14e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina passt de bal met de wreef. Nietupski rent richting de bal. Nietupski schiet op doel. Sobolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - Vexel 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Paulista de bal. Paulista geeft een hoge lob. Nietupski controleert de bal met de borst. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klungelig pakt Escalante de bal. Cortina probeert naar een medespeler te passen. Zedong is nu in balbezit. Zedong geeft een hoge lob. Giemsa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Garrudo kopt de bal weg. Guigani speelt de bal door. Klungelig pakt Korkotashvili de bal. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - Vexel 1:2

39e minuut.
Korkotashvili is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valente. Korkotashvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korkotashvili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giemsa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stodoła 42%, Vexel 58%.
FC Stodoła - Vexel 1:2

48e minuut.
Vega Mena passt de bal in één keer door. Tolomac met een sublieme pass. Kosmalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Giemsa is nu in balbezit. Daar is Giemsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giemsa passt de bal in één keer door. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Vega Mena rent richting de bal. Vega Mena geeft een lange en hoge pass. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

57e minuut.
Klungelig pakt Sobotka de bal. Sobotka geeft een hoge lob. Korkotashvili kopt de bal weg. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Giemsa met een sublieme pass. Zedong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zedong passt de bal met de wreef. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski bokst de bal weg. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina geeft een hoge lob. Nietupski rent richting de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Sobolewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - Vexel 1:3

70e minuut.
Sobotka geeft een hoge lob. Paulista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Syrečka rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tolomac zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - Vexel 2:3

72e minuut.
Zepeda geeft de bal voor. Cortina kopt de bal weg. Nietupski rent richting de bal. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - Vexel 2:4

77e minuut.
Zedong rent richting de bal. Zedong speelt de bal door. Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski verovert de bal door een tackle van achteren. Nietupski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nietupski rent richting de bal. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - Vexel 2:5

82e minuut.
Cortina onderschept slim de pass. Cortina geeft de bal voor. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - Vexel 2:6

90e minuut.
Korkotashvili probeert naar een medespeler te passen. Cortina rent richting de bal. Cortina passt de bal zonder na te denken. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stodoła 52%, Vexel 48%.
FC Stodoła - Vexel 2:6