Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żabianka Gdańsk F.C Kapy
ja Tactiek nani
62% Balbezit 38%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 48.7
very good Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Nanchev kopt de bal weg. Syska geeft een lange en hoge pass. Masoni is nu in balbezit. Masoni draait met de bal, schiet en ... Vasconcellos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - F.C Kapy 0:1

6e minuut.
Paixão onderschept slim de pass. Cruzata rent richting de bal. Cruzata geeft de bal voor. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Syska verovert de bal door een tackle van achteren. Syska probeert naar een medespeler te passen. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - F.C Kapy 0:2

14e minuut.
Toutain verovert de bal door een tackle van achteren. Toutain speelt de bal door. Sosnowski met een sublieme pass. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cruzata kopt de bal weg. Heydərli heeft problemen om de bal te vangen. Heydərli geeft een lange en hoge pass. Toutain bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska passt de bal met de wreef. Masoni rent richting de bal. Masoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - F.C Kapy 0:3

31e minuut.
Klungelig pakt Sosnowski de bal. Sosnowski geeft een hoge lob. Bábik speelt de bal door. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - F.C Kapy 1:3

36e minuut.
Syska rent richting de bal. Syska passt de bal zonder na te denken. Sayar onderschept slim de pass. Masoni rent richting de bal. Masoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Denayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata begaat een overtreding. Cruzata krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żabianka Gdańsk 38%, F.C Kapy 62%.
FC Żabianka Gdańsk - F.C Kapy 1:3

55e minuut.
Cruzata kan de bal niet met de borst controleren. Cruzata geeft een hoge lob. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Sonzogno probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cruzata geeft de bal voor. Bábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sosnowski schiet op doel. Sonzogno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - F.C Kapy 2:3

69e minuut.
Toutain passt de bal in één keer door. Cruzata met een sublieme pass. Carmona rent richting de bal. Pinheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sosnowski controleert de bal met de borst. Carmona geeft een hoge lob. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekercioğlu is nu in balbezit. Şekercioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Heydərli met een sublieme pass. Cruzata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toutain bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutain geeft een lange en hoge pass. Pinheiro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wibaut kopt de bal weg. Wullaert heeft problemen om de bal te vangen. Toutain probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Barczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heydərli. Barczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Durmadan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Durmadan rent richting de bal. Masoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durmadan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Durmadan met een snel genomen vrije trap. Pinheiro is nu in balbezit. Bábik begaat een overtreding. Pinheiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinheiro komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Cwojdziński passt de bal in één keer door. Heydərli rent richting de bal. Heydərli met een sublieme pass. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żabianka Gdańsk 30%, F.C Kapy 70%.
FC Żabianka Gdańsk - F.C Kapy 2:3