Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroibus T.V.H Future Mrozy
Sweep Tactiek sparing2
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 49.1
solid Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal met de wreef. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández schiet op doel. Na een snelle pass probeert Testa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert van Zwieten de bal onder controle te krijgen. Barbaru rent richting de bal. Barbaru met een sublieme pass. Daar is Ruiz Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Fernández schiet op doel. Gherea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dobosz probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández speelt de bal door. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs draait met de bal, schiet en ... Gherea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruiz Fernández rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruiz Fernández is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Rodríguez Canseco rent richting de bal. Dobosz onderschept slim de pass. Barbaru speelt de bal door. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rząsa met een sublieme pass. Daar is Volmārs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volmārs passt de bal zonder na te denken. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. Gherea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Testa rent richting de bal. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs passt de bal zonder na te denken. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Rodríguez Canseco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberlan rent richting de bal. Rodríguez Canseco verovert de bal door een tackle van achteren. Troxler is nu in balbezit. Troxler draait met de bal, schiet en ... Malinák bokst de bal weg.

33e minuut.
Janczar verovert de bal door een tackle van achteren. Janczar geeft een hoge lob. Ruiz Fernández kopt de bal weg. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru passt de bal met de wreef. Volmārs speelt de bal door. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Barbaru rent richting de bal. Barbaru speelt de bal door. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández schiet op doel. Testa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barbaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruiz Fernández kopt de bal weg. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - Future Mrozy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroibus T.V.H 48%, Future Mrozy 52%.
Heroibus T.V.H - Future Mrozy 0:1

50e minuut.
Volmārs heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Fernández rent richting de bal. Krga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruiz Fernández raakt geblesseerd tijdens het duel. Volmārs zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gherea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Troxler kopt de bal weg. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł passt de bal met de wreef. Villa Sánchez met een sublieme pass. Dobosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Szegedi de bal. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaluniarz is nu in balbezit. Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Oberlan probeert naar een medespeler te passen. Barbaru geeft een hoge lob. Volmārs kopt de bal weg. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - Future Mrozy 0:2

74e minuut.
Troxler probeert naar een medespeler te passen. Barbaru met een sublieme pass. Volmārs rent richting de bal. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroibus T.V.H 48%, Future Mrozy 52%.
Heroibus T.V.H - Future Mrozy 0:2