Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Future Mrozy Jezusowe Kołko Rybackie
sparing2 Tactiek :D
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Đalović is nu in balbezit. Devrimsoy is nu in balbezit. Oberlan verovert de bal door een tackle van achteren. Đalović rent richting de bal. Đalović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Jalovi geeft de bal voor. Dobosz speelt de bal door. Ruiz Fernández rent richting de bal. Barbaru rent richting de bal. Barbaru geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wojdyło is nu in balbezit. Volmārs onderschept slim de pass. Volmārs met een sublieme pass. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 1:0

17e minuut.
Skłodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skłodowski met een sublieme pass. Volmārs probeert naar een medespeler te passen. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru geeft de bal voor. Niezbędny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Volmārs rent richting de bal. Volmārs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 2:0

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Niezbędny niet meer kan verder spelen.

18e minuut.
Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Fernández met een sublieme pass. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Intzenhofer probeert de bal aan de voet te houden. Volmārs rent richting de bal. Volmārs passt de bal met de wreef. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Malinák probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarski kopt de bal weg. Jalovi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 3:0

29e minuut.
Jalovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs verovert de bal door een tackle van achteren. Volmārs passt de bal in één keer door. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 4:0

31e minuut.
Boscagli met een snelle inworp. Oberlan is nu in balbezit. Guilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Guilbert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 4:1

34e minuut.
Barbaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Boscagli de bal. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wojdyło de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 5:1

38e minuut.
Janczar met een sublieme pass. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs passt de bal met de wreef. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Dobosz geeft een hoge lob. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Wojdyło rent richting de bal. Volmārs onderschept slim de pass. Volmārs geeft de bal voor. Ruiz Fernández maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Mrozy 47%, Jezusowe Kołko Rybackie 53%.
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 6:1

47e minuut.
Đalović passt de bal zonder na te denken. Barbaru rent richting de bal. Barbaru passt de bal met de wreef. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 7:1

51e minuut.
Dobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosz geeft een hoge lob. Volmārs speelt de bal door. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 8:1

52e minuut.
Volmārs speelt de bal door. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyło rent richting de bal. Janczar verovert de bal door een tackle van achteren. Janczar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ruiz Fernández rent richting de bal. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski met een sublieme pass. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 9:1

67e minuut.
Intzenhofer kopt de bal weg. Guilbert is nu in balbezit. Rząsa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rząsa krijgt een gele kaart. Guilbert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Đalović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Volmārs de bal onder controle te krijgen. Devrimsoy rent richting de bal. Devrimsoy met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruiz Fernández de bal. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 10:1

79e minuut.
Rząsa geeft de bal voor. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs passt de bal zonder na te denken. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Luzardo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boscagli de bal. Piękny probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Mrozy 50%, Jezusowe Kołko Rybackie 50%.
Future Mrozy - Jezusowe Kołko Rybackie 10:1