Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:48
  • Competitiewedstrijd: Liga V.199 [del]
  • Stadion: Plebania
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18871
Jezusowe Kołko Rybackie Future Mrozy
:D Tactiek ciekawe
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 51.6
goed Schieten solide
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Volmārs rent richting de bal. Volmārs passt de bal zonder na te denken. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Niezbędny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Future Mrozy 0:1

4e minuut.
Brancaleone probeert naar een medespeler te passen. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski probeert naar een medespeler te passen. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs draait met de bal, schiet en ... Niezbędny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Brancaleone probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández passt de bal zonder na te denken. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru speelt de bal door. Volmārs speelt de bal door. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. Niezbędny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojdyło is nu in balbezit. Volmārs verovert de bal door een tackle van achteren. Volmārs geeft een lange en hoge pass. Niezbędny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru passt de bal met de wreef. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs haalt uit met een fantastische trap. Niezbędny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Brancaleone met een snelle inworp. Jalovi rent richting de bal. Ruiz Fernández onderschept slim de pass. Ruiz Fernández geeft de bal voor. Volmārs springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Volmārs onderschept slim de pass. Volmārs geeft een lange en hoge pass. Jalovi kopt de bal weg. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Brancaleone is nu in balbezit. Brancaleone geeft de bal voor. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández schiet op doel. Niezbędny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Future Mrozy 0:2

33e minuut.
Torje passt de bal zonder na te denken. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny geeft een hoge lob. Volmārs rent richting de bal. Volmārs haalt uit met een fantastische trap. Niezbędny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jalovi onderschept slim de pass. Jalovi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torje met een snelle inworp. Volmārs geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Niezbędny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Future Mrozy 0:3

40e minuut.
Skłodowski geeft een hoge lob. Daar is Ruiz Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Volmārs rent richting de bal. Volmārs schiet op doel. Paal! Niezbędny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezusowe Kołko Rybackie 72%, Future Mrozy 28%.
Jezusowe Kołko Rybackie - Future Mrozy 0:3

57e minuut.
Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Volmārs rent richting de bal. Volmārs met een sublieme pass. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Future Mrozy 0:4

60e minuut.
Jalovi met een sublieme pass. Brancaleone rent richting de bal. Brancaleone met een sublieme pass. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Devrimsoy onderschept slim de pass. Barbaru onderschept slim de pass. Barbaru met een sublieme pass. Volmārs rent richting de bal. Volmārs haalt uit met een fantastische trap. Niezbędny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Jalovi rent richting de bal. Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru speelt de bal door. Volmārs rent richting de bal. Volmārs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Intzenhofer passt de bal met de wreef. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rząsa. Rząsa krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Dobosz geeft een lange en hoge pass. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández passt de bal zonder na te denken. Volmārs rent richting de bal. Volmārs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Future Mrozy 0:5

74e minuut.
Brancaleone rent richting de bal. Luzardo onderschept slim de pass. Inworp. Brancaleone met de inworp. Ruiz Fernández geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Volmārs rent richting de bal. Volmārs speelt de bal door. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru schiet op doel. Niezbędny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Future Mrozy 0:6

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torje met een snelle inworp. Volmārs rent richting de bal. Volmārs geeft een hoge lob. Ruiz Fernández krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Jalovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru speelt de bal door. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs schiet op doel. Niezbędny bokst de bal weg. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ... Niezbędny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Torje onderschept slim de pass. Torje probeert naar een medespeler te passen. Piękny is nu in balbezit. Guilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Guilbert draait met de bal, schiet en ... Malinák bokst de bal weg. Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilbert haalt uit met een fantastische trap. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rząsa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Future Mrozy 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezusowe Kołko Rybackie 74%, Future Mrozy 26%.
Jezusowe Kołko Rybackie - Future Mrozy 1:6