Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroibus T.V.H Żorska Wisła
Sweep Tactiek nowa 1
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 58.3
solide Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Tavare passt de bal zonder na te denken. Alsancak is nu in balbezit. Alsancak speelt de bal door. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - Żorska Wisła 0:1

5e minuut.
Rodríguez Canseco is nu in balbezit. Tavare verovert de bal door een tackle van achteren. Tavare passt de bal zonder na te denken. Ilm rent richting de bal. Ilm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Villa Sánchez rent richting de bal. Villa Sánchez passt de bal zonder na te denken. Kondzioł is nu in balbezit. Rodríguez Canseco geeft de bal voor. Troxler springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heroibus T.V.H - Żorska Wisła 1:1

11e minuut.
Haraszti is nu in balbezit. Haraszti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szaluniarz de bal. Przystał rent richting de bal. Przystał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Haraszti is nu in balbezit. Haraszti passt de bal in één keer door. Ilm is nu in balbezit. Ilm schiet op doel. Gherea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Alsancak probeert naar een medespeler te passen. Przystał is nu in balbezit. Szegedi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szegedi krijgt een gele kaart. Przystał is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tavare met een snel genomen vrije trap. Ilm springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm passt de bal met de wreef. Alsancak met een sublieme pass. Daar is Przystał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przystał schiet op doel. Gherea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Tavare passt de bal in één keer door. Ilm is nu in balbezit. Ilm passt de bal in één keer door. Przystał is nu in balbezit. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Gherea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Haraszti geeft een hoge lob. Alsancak is nu in balbezit. Alsancak speelt de bal door. Ilm is nu in balbezit. Ilm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Delgado passt de bal zonder na te denken. Tavare is nu in balbezit. Tavare passt de bal met de wreef. Przystał rent richting de bal. Przystał haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Haraszti speelt de bal door. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm speelt de bal door. Przystał rent richting de bal. Przystał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verbist met een snelle inworp. Alsancak speelt de bal door. Ilm rent richting de bal. Ilm schiet op doel. Gherea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Verbist speelt de bal door. Klungelig pakt Przystał de bal. Przystał passt de bal zonder na te denken. Ilm is nu in balbezit. Ilm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Przystał rent richting de bal. Przystał met een sublieme pass. Ilm is nu in balbezit. Ilm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - Żorska Wisła 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroibus T.V.H 68%, Żorska Wisła 32%.
Heroibus T.V.H - Żorska Wisła 1:2

47e minuut.
Ilm heeft problemen om de bal te vangen. Ilm speelt de bal door. Przystał is nu in balbezit. Przystał draait met de bal, schiet en ... Testa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Haraszti passt de bal zonder na te denken. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm passt de bal zonder na te denken. Przystał rent richting de bal. Przystał draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ilm passt de bal in één keer door. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał passt de bal met de wreef. Alsancak rent richting de bal. Alsancak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ilm rent richting de bal. Ilm passt de bal zonder na te denken. Przystał rent richting de bal. Przystał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - Żorska Wisła 1:3

63e minuut.
Alsancak heeft problemen om de bal te vangen. Alsancak met een sublieme pass. Ilm rent richting de bal. Ilm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - Żorska Wisła 1:4

68e minuut.
Villa Sánchez geeft de bal voor. Gerwazy probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Canseco kopt de bal weg. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Verbist met een sublieme pass. Przystał is nu in balbezit. Przystał passt de bal in één keer door. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm haalt uit met een fantastische trap. Gherea bokst de bal weg.

90e minuut.
Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm geeft een hoge lob. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Gherea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroibus T.V.H 74%, Żorska Wisła 26%.
Heroibus T.V.H - Żorska Wisła 1:4