Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Pępice RKS CHUWDU 1906
demolka Tactiek test
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 45.4
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Wanjian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gyárfás kopt de bal weg. Klungelig pakt Lato de bal. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Łodyga met de inworp. Fontanilla speelt de bal door. Gyárfás met een sublieme pass. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Skjetne onderschept slim de pass. Skjetne probeert naar een medespeler te passen. Gyárfás bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła rent richting de bal. Guła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jacobs is nu in balbezit. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacobs. Rypkamito raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rypkamito kan niet meer verder spelen. Jacobs met een sublieme pass. Lebioda komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Jacobs is nu in balbezit. Jacobs geeft een hoge lob. Daar is Atlagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guła is nu in balbezit. Guła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guła is nu in balbezit. Atlagić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jacobs legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kiepur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Gyárfás speelt de bal door. Jacobs rent richting de bal. Jacobs passt de bal zonder na te denken. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Łodyga passt de bal zonder na te denken. Gyárfás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyárfás passt de bal in één keer door. Guła rent richting de bal. Guła draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Łodyga rent richting de bal. Łodyga passt de bal zonder na te denken. Maníaco is nu in balbezit. Maníaco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - RKS CHUWDU 1906 0:1

29e minuut.
Guła passt de bal met de wreef. Łodyga rent richting de bal. Łodyga speelt de bal door. Daar is Maníaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maníaco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Guła rent richting de bal. Guła geeft de bal voor. Etkowski probeert de bal aan de voet te houden. Guła is nu in balbezit. Guła draait met de bal, schiet en ... Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Gyárfás heeft problemen om de bal te vangen. Lebioda rent richting de bal. Gyárfás verovert de bal door een tackle van achteren. Maníaco is nu in balbezit. Maníaco haalt uit met een fantastische trap. Kiepur bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Wadoń kopt de bal weg. Łodyga is nu in balbezit. Łodyga probeert naar een medespeler te passen. Maníaco heeft problemen om de bal te vangen. Maníaco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jacobs probeert naar een medespeler te passen. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco passt de bal in één keer door. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła schiet op doel. Kiepur bokst de bal weg. Kopaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Maníaco rent richting de bal. Maníaco schiet op doel. Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Pępice 80%, RKS CHUWDU 1906 20%.
Inter Pępice - RKS CHUWDU 1906 0:1

46e minuut.
Guła met een sublieme pass. Maníaco is nu in balbezit. penny begaat een overtreding. penny krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Łodyga passt de bal in één keer door. Gyárfás rent richting de bal. Gyárfás passt de bal met de wreef. Guła is nu in balbezit. Guła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Kiepur trapt de bal weg van het doel. Fontanilla kopt de bal weg. Maníaco rent richting de bal. Maníaco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - RKS CHUWDU 1906 0:2

70e minuut.
Kiepur met een harde bal richting middenveld. Łodyga kopt de bal weg. Guła is nu in balbezit. Guła schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Fontanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontanilla met een sublieme pass. Skjetne rent richting de bal. Klungelig pakt Jacobs de bal. Jacobs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jacobs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wanjian rent richting de bal. Guła verovert de bal door een tackle van achteren. Guła schiet op doel. Kiepur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - RKS CHUWDU 1906 0:3

81e minuut.
Jacobs verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobs passt de bal in één keer door. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła schiet op doel. Kiepur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Gyárfás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyárfás passt de bal zonder na te denken. Guła is nu in balbezit. Guła schiet op doel. Kiepur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - RKS CHUWDU 1906 0:4

85e minuut.
Inworp. Jacobs met de inworp. Gyárfás controleert de bal met de borst. Guła rent richting de bal. Guła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - RKS CHUWDU 1906 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Pępice 84%, RKS CHUWDU 1906 16%.
Inter Pępice - RKS CHUWDU 1906 0:5