Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żorska Wisła Future Mrozy
nowa 1 Tactiek sparing2
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten adequate
formidable Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Alsancak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsancak passt de bal met de wreef. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Malinák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żorska Wisła - Future Mrozy 1:0

7e minuut.
Ilm verovert de bal door een tackle van achteren. Ilm passt de bal zonder na te denken. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Przystał schiet op doel. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Klungelig pakt Oberlan de bal. Ilm is nu in balbezit. Przystał rent richting de bal. Przystał schiet op doel. Malinák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Haraszti met een snelle inworp. Tavare is nu in balbezit. Tavare probeert naar een medespeler te passen. Alsancak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsancak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Delgado speelt de bal door. Alsancak is nu in balbezit. Alsancak passt de bal met de wreef. Przystał is nu in balbezit. Przystał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Janczar kopt de bal weg. Volmārs rent richting de bal. Volmārs passt de bal zonder na te denken. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ilm speelt de bal door. Haraszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare met een sublieme pass. Przystał is nu in balbezit. Przystał haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Ilm de bal. Tavare rent richting de bal. Tavare passt de bal in één keer door. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał draait met de bal, schiet en ... Malinák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żorska Wisła 37%, Future Mrozy 63%.
Żorska Wisła - Future Mrozy 1:0

47e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru passt de bal in één keer door. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. Gerwazy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żorska Wisła - Future Mrozy 1:1

65e minuut.
Ilm met een sublieme pass. Haraszti rent richting de bal. Haraszti met een sublieme pass. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tavare rent richting de bal. Tavare geeft de bal voor. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Malinák probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

83e minuut.
Daar is Dobosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavare rent richting de bal. Dobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Ilm rent richting de bal. Ilm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Oberlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm onderschept slim de pass. Ilm speelt de bal door. Przystał rent richting de bal. Przystał draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żorska Wisła 41%, Future Mrozy 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żorska Wisła - Future Mrozy 1:1