Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Future Mrozy Żorska Wisła
ciekawe Tactiek nowa 1
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 55
adequate Schieten good
good Passen formidable
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Tavare is nu in balbezit. Tavare geeft de bal voor. Piękny heeft problemen om de bal te vangen. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Volmārs passt de bal in één keer door. Barbaru rent richting de bal. Barbaru geeft een lange en hoge pass. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - Żorska Wisła 1:0

35e minuut.
Tavare rent richting de bal. Tavare passt de bal met de wreef. Pasquale rent richting de bal. Pasquale geeft een hoge lob. Ilm kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Granada passt de bal in één keer door. Barbaru rent richting de bal. Barbaru met een sublieme pass. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Mrozy 51%, Żorska Wisła 49%.
Future Mrozy - Żorska Wisła 1:0

55e minuut.
Verbist passt de bal met de wreef. Ilm rent richting de bal. Skłodowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skłodowski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tavare geeft een hoge lob. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa rent richting de bal. Przystał onderschept slim de pass. Przystał draait met de bal, schiet en ... Malinák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Future Mrozy - Żorska Wisła 1:1

81e minuut.
Verbist met een sublieme pass. Klungelig pakt Pasquale de bal. Barbaru maakt een afschuwelijke overtreding. Barbaru krijgt een gele kaart. Pasquale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tavare komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Granada kopt de bal weg. Tavare rent richting de bal. Tavare passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pasquale de bal. Pasquale geeft de bal voor. Malinák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Mrozy 57%, Żorska Wisła 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Future Mrozy - Żorska Wisła 1:1