Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.199 [del]
  • Stadion: Plebania
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15999
Jezusowe Kołko Rybackie Heroibus T.V.H
:D Tactiek Sweep
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 48.3
solide Schieten solide
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Puusaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalovi onderschept slim de pass. Troxler maakt een afschuwelijke overtreding. Troxler krijgt een gele kaart. Jalovi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Boscagli kopt de bal weg. Daar is Guilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guilbert probeert naar een medespeler te passen. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalović haalt uit met een fantastische trap. Gherea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gherea speelt de bal door. Troxler kopt de bal weg. Kondzioł heeft problemen om de bal te vangen. Kondzioł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Heroibus T.V.H 0:1

18e minuut.
Luzardo probeert de bal met de borst te controleren. Luzardo geeft een lange en hoge pass. Testa kopt de bal weg. Rodríguez Canseco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Canseco geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Heroibus T.V.H 0:2

24e minuut.
Szaluniarz onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boscagli zal de hoekschop nemen. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Heroibus T.V.H 1:2

33e minuut.
van Zwieten geeft een hoge lob. Devrimsoy kopt de bal weg. Testa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guilbert rent richting de bal. Guilbert schiet op doel. Gherea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Boscagli kopt de bal weg. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert probeert naar een medespeler te passen. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Devrimsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Canseco rent richting de bal. Rodríguez Canseco met een sublieme pass. Troxler rent richting de bal. Troxler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Heroibus T.V.H 1:3

42e minuut.
Wojdyło geeft een hoge lob. Inworp. Villa Sánchez met een snelle inworp. Klungelig pakt Testa de bal. Testa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Heroibus T.V.H 1:4

43e minuut.
Troxler met een sublieme pass. Daar is Kondzioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondzioł passt de bal in één keer door. Troxler heeft problemen om de bal te vangen. Troxler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezusowe Kołko Rybackie 55%, Heroibus T.V.H 45%.
Jezusowe Kołko Rybackie - Heroibus T.V.H 1:4

50e minuut.
Villa Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Intzenhofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Heroibus T.V.H 1:5

63e minuut.
Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł passt de bal met de wreef. Troxler is nu in balbezit. Puusaar rent richting de bal. Puusaar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Testa geeft een hoge lob. Jalovi is nu in balbezit. Kondzioł onderschept slim de pass. Troxler bereikt de bal nog maar net als eerste. Troxler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Heroibus T.V.H 1:6

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boscagli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Intzenhofer met een sublieme pass. Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilbert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezusowe Kołko Rybackie 46%, Heroibus T.V.H 54%.
Jezusowe Kołko Rybackie - Heroibus T.V.H 1:6