Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Pępice The Best Kielce
demolka Tactiek 352
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.3 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


7e minuut.
Beteringhe geeft een lange en hoge pass. penny kopt de bal weg. Andone rent richting de bal. Andone haalt uit met een fantastische trap. Mastrota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - The Best Kielce 1:0

16e minuut.
Izhagaev heeft problemen om de bal te vangen. Varalli is nu in balbezit. Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap. Kiepur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Pępice - The Best Kielce 1:1

19e minuut.
Bosco is nu in balbezit. Bosco passt de bal in één keer door. Minnus probeert naar een medespeler te passen. Moroz rent richting de bal. Moroz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Andone is nu in balbezit. Andone met een sublieme pass. penny rent richting de bal. penny schiet op doel. Mastrota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - The Best Kielce 2:1

39e minuut.
Atlagić rent richting de bal. Atlagić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moroz met de inworp. Bosco geeft een lange en hoge pass. Kiepur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Varalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Varalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Pępice - The Best Kielce 2:2

41e minuut.
Roztoczek verovert de bal door een tackle van achteren. Moroz geeft de bal voor. Izhagaev heeft problemen om de bal te vangen. Varalli is nu in balbezit. Varalli draait met de bal, schiet en ... Kiepur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parashkevov geeft een hoge lob. Gorgulho kopt de bal weg. Klungelig pakt Parashkevov de bal. Minnus rent richting de bal. Minnus geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Pępice 73%, The Best Kielce 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Pępice - The Best Kielce 2:2

59e minuut.
Moroz speelt de bal door. Varalli rent richting de bal. Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap. Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Parashkevov is nu in balbezit. Minnus is nu in balbezit. Minnus speelt de bal door. Varalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Varalli haalt uit met een fantastische trap. Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Pulcinella probeert naar een medespeler te passen. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roztoczek. Roztoczek krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Minnus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varalli heeft problemen om de bal te vangen. Wanjian rent richting de bal. Wanjian passt de bal in één keer door. Bosco geeft een hoge lob. Kiepur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Pępice 74%, The Best Kielce 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Pępice - The Best Kielce 2:2