Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best Kielce Inter Pępice
352 Tactiek demolka
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 27.2
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Roztoczek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rypkamito. Roztoczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bankert met een snel genomen vrije trap. Varalli springt en kopt de bal. Kiepur bokst de bal weg.

10e minuut.
Moroz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wanjian de bal onder controle te krijgen. Rypkamito rent richting de bal. Roztoczek onderschept slim de pass. Roztoczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bosco rent richting de bal. Bosco geeft een hoge lob. Kiepur met een sublieme pass. Andone kopt de bal weg. penny rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Inter Pępice 0:1

24e minuut.
Atlagić rent richting de bal. Atlagić geeft een hoge lob. Pulcinella probeert naar een medespeler te passen. Varalli rent richting de bal. Varalli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Roztoczek rent richting de bal. Atlagić verovert de bal door een tackle van achteren. Rypkamito rent richting de bal. Rypkamito geeft een lange en hoge pass. penny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Rypkamito de bal onder controle te krijgen. Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosco passt de bal met de wreef. Moroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroz geeft de bal voor. Kiepur bokst de bal weg. Varalli is nu in balbezit. Varalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Kielce 32%, Inter Pępice 68%.
The Best Kielce - Inter Pępice 0:1

60e minuut.
Moroz geeft een lange en hoge pass. Varalli is nu in balbezit. Wanjian onderschept slim de pass. Wanjian geeft de bal voor. penny rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pulcinella passt de bal met de wreef. Minnus is nu in balbezit. Minnus passt de bal in één keer door. Varalli rent richting de bal. Varalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Andone is nu in balbezit. penny is nu in balbezit. Klungelig pakt penny de bal. penny schiet op doel. Mastrota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Inter Pępice 0:2

84e minuut.
Inworp. Jarosz met een snelle inworp. Minnus rent richting de bal. Minnus speelt de bal door. Moroz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Kielce 27%, Inter Pępice 73%.
The Best Kielce - Inter Pępice 0:2