Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS POGOŃ BRZYCZNO RKS CHUWDU 1906
moja Tactiek test
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 44.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Szczerbal probeert naar een medespeler te passen. Guła is nu in balbezit. Guła passt de bal met de wreef. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Hauck is nu in balbezit. Gyárfás speelt de bal door. Guła rent richting de bal. Maníaco is nu in balbezit. Maníaco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ciuboată geeft een hoge lob. Maníaco kopt de bal weg. Klungelig pakt Dydek de bal. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kuliński is nu in balbezit. Guła verovert de bal door een tackle van achteren. Kisteleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła verovert de bal door een tackle van achteren. Guła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Perozo rent richting de bal. Perozo passt de bal zonder na te denken. Topuzakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo haalt uit met een fantastische trap. Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Inworp. Topuzakov met een snelle inworp. Perozo met een sublieme pass. Topuzakov rent richting de bal. Topuzakov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wadoń geeft een hoge lob. Maníaco rent richting de bal. Maníaco passt de bal in één keer door. Guła rent richting de bal. Guła draait met de bal, schiet en ... Kosterfjord bokst de bal weg.

39e minuut.
Gyárfás passt de bal zonder na te denken. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal passt de bal zonder na te denken. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 48%, RKS CHUWDU 1906 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - RKS CHUWDU 1906 0:0

60e minuut.
Szczerbal probeert naar een medespeler te passen. Hauck bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła rent richting de bal. Guła haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - RKS CHUWDU 1906 0:1

63e minuut.
Gyárfás geeft een hoge lob. Guła rent richting de bal. Maníaco rent richting de bal. Maníaco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - RKS CHUWDU 1906 0:2

66e minuut.
Magdoń geeft een lange en hoge pass. Gyárfás probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guła de bal. Maníaco is nu in balbezit. Maníaco haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Guła is nu in balbezit. Guła passt de bal met de wreef. Magdoń rent richting de bal. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Doran speelt de bal door. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal passt de bal zonder na te denken. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Hauck verovert de bal door een tackle van achteren. Hauck passt de bal in één keer door. Maníaco rent richting de bal. Maníaco haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - RKS CHUWDU 1906 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 44%, RKS CHUWDU 1906 56%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - RKS CHUWDU 1906 0:3