Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS CHUWDU 1906 MKS POGOŃ BRZYCZNO
test Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 43.3
uitstekend Schieten redelijk
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Wadoń geeft een hoge lob. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu met een sublieme pass. Roh rent richting de bal. Roh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Jacobs onderschept slim de pass. Jacobs passt de bal zonder na te denken. Guła rent richting de bal. Guła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vilk rent richting de bal. Maníaco onderschept slim de pass. Maníaco passt de bal zonder na te denken. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Wadoń geeft de bal voor. Guła rent richting de bal. Magdoń is nu in balbezit. Guła verovert de bal door een tackle van achteren. Guła draait met de bal, schiet en ... Kosterfjord kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Guła probeert naar een medespeler te passen. Magdoń onderschept slim de pass. Maníaco kan de bal niet met de borst controleren. Maníaco draait met de bal, schiet en ... Kosterfjord maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS CHUWDU 1906 - MKS POGOŃ BRZYCZNO 1:0

27e minuut.
Łodyga is nu in balbezit. Roh verovert de bal door een tackle van achteren. Roh passt de bal met de wreef. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dilillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilillo met een sublieme pass. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán draait met de bal, schiet en ... Sánchez del Amo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roh bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS CHUWDU 1906 - MKS POGOŃ BRZYCZNO 1:1

41e minuut.
Jacobs kopt de bal weg. Klungelig pakt Guła de bal. Guła speelt de bal door. Maníaco is nu in balbezit. Maníaco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco draait met de bal, schiet en ... Kosterfjord kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łodyga zal de hoekschop nemen. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Łodyga kopt de bal weg. Guła rent richting de bal. Guła passt de bal zonder na te denken. Maníaco rent richting de bal. Maníaco haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jacobs neemt de hoekschop. Guła is nu in balbezit. Guła schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS CHUWDU 1906 53%, MKS POGOŃ BRZYCZNO 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS CHUWDU 1906 - MKS POGOŃ BRZYCZNO 1:1

61e minuut.
Dydek rent richting de bal. Dydek geeft een hoge lob. Daar is Mara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán draait met de bal, schiet en ... Ciumak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Jacobs probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maníaco de bal. Maníaco passt de bal met de wreef. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tovar komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Łodyga onderschept slim de pass. Łodyga passt de bal in één keer door. Guła rent richting de bal. Guła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS CHUWDU 1906 - MKS POGOŃ BRZYCZNO 2:1

67e minuut.
Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga passt de bal in één keer door. Guła rent richting de bal. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco schiet op doel. Kosterfjord kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Łodyga speelt de bal door. Gyárfás probeert naar een medespeler te passen. Guła is nu in balbezit. Guła draait met de bal, schiet en ... Kosterfjord werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Daar is Gyárfás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łodyga rent richting de bal. Łodyga met een sublieme pass. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Skjetne kopt de bal weg. Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs passt de bal zonder na te denken. Maníaco is nu in balbezit. Maníaco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Łodyga geeft een hoge lob. Tovar probeert de bal aan de voet te houden. Maníaco is nu in balbezit. Guła rent richting de bal. Guła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Skjetne verovert de bal door een tackle van achteren. Roh verovert de bal door een tackle van achteren. Roh geeft een lange en hoge pass. Meszesán rent richting de bal. Meszesán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS CHUWDU 1906 40%, MKS POGOŃ BRZYCZNO 60%.
RKS CHUWDU 1906 - MKS POGOŃ BRZYCZNO 2:1