Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Pępice Żorska Wisła
demolka Tactiek nowa 1
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 56.5
zwak Schieten solide
zwak Passen formidabel
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haraszti met de inworp. Tavare probeert naar een medespeler te passen. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Kiepur bokst de bal weg.

6e minuut.
Parashkevov rent richting de bal. Haraszti onderschept slim de pass. Haraszti speelt de bal door. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Verbist rent richting de bal. Verbist passt de bal in één keer door. Przystał is nu in balbezit. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Kiepur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - Żorska Wisła 0:1

18e minuut.
Alsancak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tavare heeft problemen om de bal te vangen. Tavare passt de bal zonder na te denken. Haraszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraszti geeft een hoge lob. Kiepur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Parashkevov geeft de bal voor. Alsancak kopt de bal weg. Tavare probeert naar een medespeler te passen. Alsancak is nu in balbezit. Alsancak geeft de bal voor. Kiepur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ilm heeft problemen om de bal te vangen. Ilm speelt de bal door. Przystał is nu in balbezit. Przystał draait met de bal, schiet en ... Kiepur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - Żorska Wisła 0:2

25e minuut.
Haraszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraszti geeft een lange en hoge pass. Przystał kopt de bal weg. Ilm is nu in balbezit. Ilm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - Żorska Wisła 0:3

29e minuut.
Daar is Izhagaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etkowski rent richting de bal. Przystał onderschept slim de pass. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Kiepur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - Żorska Wisła 0:4

32e minuut.
Tavare verovert de bal door een tackle van achteren. Ilm rent richting de bal. Ilm passt de bal in één keer door. Przystał rent richting de bal. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Kiepur bokst de bal weg.

38e minuut.
Haraszti kopt de bal weg. Ilm is nu in balbezit. Beteringhe onderschept slim de pass. Przystał rent richting de bal. Przystał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ilm probeert naar een medespeler te passen. Haraszti is nu in balbezit. Haraszti passt de bal zonder na te denken. Alsancak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsancak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Pępice 78%, Żorska Wisła 22%.
Inter Pępice - Żorska Wisła 0:4

48e minuut.
Verbist rent richting de bal. Verbist passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Atlagić de bal. Przystał rent richting de bal. Przystał schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Tavare rent richting de bal. Tavare passt de bal zonder na te denken. Haraszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraszti geeft de bal voor. Ilm krijgt zijn hoofd ertegen. Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Haraszti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tavare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare geeft een hoge lob. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał schiet op doel. Kiepur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Atlagić geeft een lange en hoge pass. Verbist bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbist passt de bal zonder na te denken. Alsancak rent richting de bal. Alsancak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kiepur trapt de bal weg van het doel. Alsancak kopt de bal weg. Izhagaev rent richting de bal. Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Przystał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Haraszti is nu in balbezit. Haraszti geeft een hoge lob. Wanjian probeert de bal aan de voet te houden. Alsancak is nu in balbezit. Alsancak draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Tavare verovert de bal door een tackle van achteren. Tavare geeft een hoge lob. Daar is Beteringhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilm is nu in balbezit. Ilm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ilm speelt de bal door. Haraszti is nu in balbezit. Haraszti passt de bal met de wreef. Verbist geeft een lange en hoge pass. Przystał krijgt zijn hoofd ertegen. Kiepur bokst de bal weg.

77e minuut.
Atlagić verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alsancak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilm krijgt zijn hoofd ertegen. Kiepur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - Żorska Wisła 0:5

84e minuut.
Tavare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare geeft een hoge lob. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Kiepur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - Żorska Wisła 0:6

89e minuut.
Haraszti is nu in balbezit. Haraszti passt de bal met de wreef. Ilm speelt de bal door. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Pępice 79%, Żorska Wisła 21%.
Inter Pępice - Żorska Wisła 0:6