Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Future Mrozy The Best Kielce
ciekawe Tactiek 352
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 37.4
goed Schieten matig
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Barbaru geeft een lange en hoge pass. Volmārs controleert de bal met de borst. Volmārs passt de bal zonder na te denken. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bosco geeft de bal voor. Malinák probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarski kopt de bal weg. Volmārs rent richting de bal. Volmārs schiet op doel. Mastrota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruiz Fernández met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Dobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Minnus is nu in balbezit. Dobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Dobosz passt de bal in één keer door. Volmārs is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - The Best Kielce 1:0

20e minuut.
Căruţaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Volmārs speelt de bal door. Daar is Ruiz Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. Arruabarrena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jarosz geeft de bal voor. Inworp. Skłodowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbaru geeft de bal voor. Volmārs maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dobosz is nu in balbezit. Dobosz geeft een lange en hoge pass. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski speelt de bal door. Barbaru geeft een hoge lob. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bosco is nu in balbezit. Bosco passt de bal in één keer door. Daar is Piękny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek draait met de bal, schiet en ... Malinák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bosco passt de bal zonder na te denken. Roztoczek is nu in balbezit. Piękny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roztoczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moroz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Barbaru passt de bal met de wreef. Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski passt de bal zonder na te denken. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dobosz geeft een hoge lob. Inworp. Minnus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosco geeft een lange en hoge pass. Roztoczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Mrozy 42%, The Best Kielce 58%.
Future Mrozy - The Best Kielce 1:0

47e minuut.
Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández schiet op doel. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Bosco onderschept slim de pass. Bosco passt de bal in één keer door. Minnus rent richting de bal. Minnus geeft de bal voor. Roztoczek springt en kopt de bal. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arruabarrena de bal. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs schiet op doel. Mastrota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - The Best Kielce 2:0

60e minuut.
Skłodowski passt de bal in één keer door. Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski passt de bal in één keer door. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - The Best Kielce 3:0

65e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru speelt de bal door. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs schiet op doel. Mastrota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - The Best Kielce 4:0

68e minuut.
Ruiz Fernández kopt de bal weg. Volmārs is nu in balbezit. Daar is Volmārs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volmārs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - The Best Kielce 5:0

74e minuut.
Arruabarrena speelt de bal door. Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek speelt de bal door. Bosco heeft problemen om de bal te vangen. Bosco schiet op doel. Malinák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - The Best Kielce 5:1

75e minuut.
Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa geeft de bal voor. Volmārs met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ruiz Fernández de bal onder controle te krijgen. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal zonder na te denken. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. Mastrota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Mrozy - The Best Kielce 6:1

90e minuut.
Bosco passt de bal met de wreef. Minnus met een sublieme pass. Kaczmarski speelt de bal door. Volmārs rent richting de bal. Volmārs haalt uit met een fantastische trap. Mastrota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Jarosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru rent richting de bal. Barbaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Mrozy 49%, The Best Kielce 51%.
Future Mrozy - The Best Kielce 6:1