Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS CHUWDU 1906 Heroibus T.V.H
test Tactiek Sweep
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 47.1
zeer goed Schieten goed
matig Passen matig
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Guła met een sublieme pass. Maníaco is nu in balbezit. Szegedi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szegedi krijgt een gele kaart. Maníaco raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczerbal legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS CHUWDU 1906 - Heroibus T.V.H 1:0

10e minuut.
Puusaar controleert de bal met de borst. Hauck is nu in balbezit. Hauck passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maníaco de bal. Maníaco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS CHUWDU 1906 46%, Heroibus T.V.H 54%.
RKS CHUWDU 1906 - Heroibus T.V.H 1:0

50e minuut.
Hauck rent richting de bal. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco passt de bal in één keer door. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Szegedi onderschept slim de pass. Rodríguez Canseco met een sublieme pass. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła verovert de bal door een tackle van achteren. Guła schiet op doel. Gherea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guła rent richting de bal. Guła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Rodríguez Canseco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal probeert naar een medespeler te passen. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS CHUWDU 1906 - Heroibus T.V.H 2:0

68e minuut.
Daar is Kondzioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skjetne rent richting de bal. Kondzioł verovert de bal door een tackle van achteren. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap. Ciumak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS CHUWDU 1906 45%, Heroibus T.V.H 55%.
RKS CHUWDU 1906 - Heroibus T.V.H 2:0