Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroibus T.V.H RKS CHUWDU 1906
Sweep Tactiek test
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 48.2
solid Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Maníaco probeert naar een medespeler te passen. Testa probeert naar een medespeler te passen. van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco onderschept slim de pass. Maníaco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guła rent richting de bal. Guła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Skjetne met een sublieme pass. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegedi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Szegedi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szegedi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Guła wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Maníaco is nu in balbezit. Maníaco probeert naar een medespeler te passen. Guła rent richting de bal. Jacobs rent richting de bal. Jacobs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - RKS CHUWDU 1906 0:1

9e minuut.
Fontanilla probeert naar een medespeler te passen. Maníaco is nu in balbezit. Maníaco passt de bal in één keer door. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła haalt uit met een fantastische trap. Gherea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - RKS CHUWDU 1906 0:2

19e minuut.
Guła passt de bal in één keer door. Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga passt de bal met de wreef. Daar is Guła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Villa Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Villa Sánchez passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Wadoń de bal onder controle te krijgen. Troxler is nu in balbezit. Troxler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rodríguez Canseco probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Villa Sánchez de bal onder controle te krijgen. Villa Sánchez passt de bal met de wreef. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Villa Sánchez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Canu komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Fontanilla kopt de bal weg. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs passt de bal zonder na te denken. Guła heeft problemen om de bal te vangen. Guła draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Krga probeert naar een medespeler te passen. van Zwieten heeft problemen om de bal te vangen. Maníaco rent richting de bal. Maníaco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Skjetne passt de bal zonder na te denken. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobs probeert naar een medespeler te passen. Guła rent richting de bal. Guła draait met de bal, schiet en ... Gherea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga onderschept slim de pass. Łodyga probeert naar een medespeler te passen. Maníaco rent richting de bal. Maníaco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gherea bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Łodyga neemt de hoekschop. Gyárfás kopt de bal weg. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Skjetne onderschept slim de pass. Skjetne probeert naar een medespeler te passen. Jacobs speelt de bal door. Guła is nu in balbezit. Guła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Fontanilla speelt de bal door. Łodyga speelt de bal door. van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła onderschept slim de pass. Guła draait met de bal, schiet en ... Gherea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroibus T.V.H 56%, RKS CHUWDU 1906 44%.
Heroibus T.V.H - RKS CHUWDU 1906 0:2

57e minuut.
van Zwieten rent richting de bal. Łodyga rent richting de bal. Łodyga probeert naar een medespeler te passen. Maníaco rent richting de bal. Maníaco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco is nu in balbezit. Maníaco met een sublieme pass. Guła rent richting de bal. Guła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Maníaco is nu in balbezit. Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco schiet op doel. Gherea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - RKS CHUWDU 1906 0:3

70e minuut.
Klungelig pakt Guła de bal. Guła met een sublieme pass. Testa heeft problemen om de bal te vangen. Maníaco rent richting de bal. Maníaco haalt uit met een fantastische trap. Gherea bokst de bal weg.

72e minuut.
Łodyga is nu in balbezit. Łodyga passt de bal in één keer door. Guła rent richting de bal. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - RKS CHUWDU 1906 0:4

79e minuut.
Łodyga speelt de bal door. Maníaco heeft problemen om de bal te vangen. Maníaco passt de bal met de wreef. Guła is nu in balbezit. Guła draait met de bal, schiet en ... Gherea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Rodríguez Canseco passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łodyga met een snelle inworp. Troxler bereikt de bal nog maar net als eerste. Troxler passt de bal met de wreef. Ciumak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Krga kopt de bal weg. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs passt de bal zonder na te denken. Guła heeft problemen om de bal te vangen. Guła schiet op doel. Gherea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Wadoń probeert naar een medespeler te passen. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła rent richting de bal. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs schiet op doel. Gherea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroibus T.V.H 64%, RKS CHUWDU 1906 36%.
Heroibus T.V.H - RKS CHUWDU 1906 0:4