Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żorska Wisła MKS POGOŃ BRZYCZNO
nowa 1 Tactiek moja
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 40.2
solide Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Klungelig pakt Pissas de bal. Pissas passt de bal met de wreef. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał onderschept slim de pass. Przystał draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ilm speelt de bal door. Przystał is nu in balbezit. Przystał passt de bal met de wreef. Ilm rent richting de bal. Ilm draait met de bal, schiet en ... Kosterfjord kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Paavo speelt de bal door. Ilm is nu in balbezit. Ilm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Przystał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przystał schiet op doel. Kosterfjord kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żorska Wisła - MKS POGOŃ BRZYCZNO 1:0

9e minuut.
Tavare met een sublieme pass. Pissas probeert naar een medespeler te passen. Ilm met een sublieme pass. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał draait met de bal, schiet en ... Kosterfjord verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ilm met een sublieme pass. Paavo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavo passt de bal in één keer door. Przystał rent richting de bal. Przystał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pissas rent richting de bal. Pissas passt de bal zonder na te denken. Daar is Przystał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przystał draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Meszesán de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żorska Wisła - MKS POGOŃ BRZYCZNO 2:0

19e minuut.
Tavare geeft een lange en hoge pass. Daar is Przystał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisteleki is nu in balbezit. Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Topuzakov met een sublieme pass. Klungelig pakt Franek de bal. Kisteleki is nu in balbezit. Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Przystał schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żorska Wisła - MKS POGOŃ BRZYCZNO 3:0

32e minuut.
Granada verovert de bal door een tackle van achteren. Granada geeft de bal voor. Dydek is nu in balbezit. Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kosterfjord met een harde bal richting middenveld. Pissas kopt de bal weg. Przystał is nu in balbezit. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żorska Wisła - MKS POGOŃ BRZYCZNO 4:0

38e minuut.
Ilm speelt de bal door. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisteleki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kisteleki krijgt een gele kaart. Przystał is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Granada wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żorska Wisła - MKS POGOŃ BRZYCZNO 5:0

42e minuut.
Przystał kopt de bal weg. Ilm rent richting de bal. Ilm geeft een hoge lob. Przystał rent richting de bal. Przystał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Odin met de inworp. Pissas speelt de bal door. Kisteleki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przystał is nu in balbezit. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kosterfjord verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żorska Wisła 30%, MKS POGOŃ BRZYCZNO 70%.
Żorska Wisła - MKS POGOŃ BRZYCZNO 5:0

50e minuut.
Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm passt de bal zonder na te denken. Przystał is nu in balbezit. Przystał draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dydek de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paavo met de inworp. Tavare is nu in balbezit. Tavare geeft een lange en hoge pass. Kosterfjord werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dydek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pissas met een snelle inworp. Verbist geeft een lange en hoge pass. Ilm maakt een snoekduik en kopt de bal. Kosterfjord probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kuliński is nu in balbezit. Pissas verovert de bal door een tackle van achteren. Pissas geeft de bal voor. Ilm is nu in balbezit. Ilm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Magdoń rent richting de bal. Tavare onderschept slim de pass. Ilm met een sublieme pass. Przystał rent richting de bal. Przystał schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żorska Wisła - MKS POGOŃ BRZYCZNO 6:0

65e minuut.
Pissas met een snelle inworp. Tavare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare passt de bal in één keer door. Przystał rent richting de bal. Przystał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Odin is nu in balbezit. Odin passt de bal zonder na te denken. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał draait met de bal, schiet en ... Meszesán probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Kosterfjord kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Paavo met een sublieme pass. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm met een sublieme pass. Przystał rent richting de bal. Przystał schiet op doel. Kosterfjord bokst de bal weg.

76e minuut.
Verbist met een sublieme pass. Pissas met een sublieme pass. Tavare probeert naar een medespeler te passen. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord bokst de bal weg.

79e minuut.
Paavo passt de bal in één keer door. Lalande is nu in balbezit. Lalande geeft een hoge lob. Klungelig pakt Przystał de bal. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Odin speelt de bal door. Ilm is nu in balbezit. Ilm passt de bal zonder na te denken. Przystał rent richting de bal. Przystał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żorska Wisła - MKS POGOŃ BRZYCZNO 7:0

84e minuut.
Paavo speelt de bal door. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm passt de bal met de wreef. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żorska Wisła 26%, MKS POGOŃ BRZYCZNO 74%.
Żorska Wisła - MKS POGOŃ BRZYCZNO 7:0