Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroibus T.V.H The Best Kielce
Sweep Tactiek 352
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 39.2
solide Schieten redelijk
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Bosco speelt de bal door. Varalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek draait met de bal, schiet en ... Gherea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - The Best Kielce 0:1

8e minuut.
Villa Sánchez onderschept slim de pass. Villa Sánchez geeft een hoge lob. Troxler controleert de bal met de borst. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Puusaar is nu in balbezit. Puusaar geeft een hoge lob. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heroibus T.V.H - The Best Kielce 1:1

14e minuut.
van Zwieten is nu in balbezit. Varalli onderschept slim de pass. Varalli passt de bal in één keer door. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - The Best Kielce 1:2

17e minuut.
Villa Sánchez met een sublieme pass. Troxler bereikt de bal nog maar net als eerste. Troxler passt de bal zonder na te denken. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heroibus T.V.H - The Best Kielce 2:2

19e minuut.
Bosco is nu in balbezit. Szegedi begaat een overtreding. Bosco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pulcinella zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roztoczek kan de bal niet met de borst controleren. Roztoczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
van Zwieten passt de bal zonder na te denken. Troxler rent richting de bal. Troxler passt de bal in één keer door. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
van Zwieten geeft de bal voor. Klungelig pakt Jarosz de bal. Troxler is nu in balbezit. Troxler draait met de bal, schiet en ... Mastrota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Varalli onderschept slim de pass. Bosco is nu in balbezit. Bosco probeert naar een medespeler te passen. Roztoczek heeft problemen om de bal te vangen. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Krga de bal. Varalli rent richting de bal. Varalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - The Best Kielce 2:3

38e minuut.
Bankert met een sublieme pass. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek passt de bal in één keer door. Varalli rent richting de bal. Varalli schiet op doel. Gherea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroibus T.V.H 55%, The Best Kielce 45%.
Heroibus T.V.H - The Best Kielce 2:3

46e minuut.
Troxler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

51e minuut.
Szegedi met een sublieme pass. Roztoczek rent richting de bal. Testa met een sublieme pass. Minnus bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Bosco passt de bal zonder na te denken. Krga is nu in balbezit. Varalli onderschept slim de pass. Varalli schiet op doel. Gherea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert passt de bal zonder na te denken. Pulcinella probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Varalli de bal. Varalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
van Zwieten onderschept slim de pass. van Zwieten geeft een hoge lob. Daar is Arruabarrena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł schiet op doel. Mastrota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap. Mastrota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heroibus T.V.H - The Best Kielce 3:3

88e minuut.
Moroz heeft problemen om de bal te vangen. Villa Sánchez is nu in balbezit. Met opzet legt Moroz zijn tegenspeler op de grond. Moroz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroibus T.V.H 55%, The Best Kielce 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heroibus T.V.H - The Best Kielce 3:3