Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best Kielce Heroibus T.V.H
352 Tactiek Sweep
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 49.7
zwak Schieten uitstekend
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Szegedi passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Canseco is nu in balbezit. Rodríguez Canseco passt de bal zonder na te denken. Daar is Troxler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troxler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Troxler rent richting de bal. Puusaar is nu in balbezit. Puusaar passt de bal in één keer door. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap. Mastrota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Krga geeft een hoge lob. Villa Sánchez geeft de bal voor. Kondzioł speelt de bal door. Troxler heeft problemen om de bal te vangen. Troxler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Heroibus T.V.H 0:1

15e minuut.
Gherea trapt de bal weg. Rodríguez Canseco kopt de bal weg. Klungelig pakt Arruabarrena de bal. Troxler rent richting de bal. Troxler draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Troxler rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Heroibus T.V.H 0:2

27e minuut.
Szegedi geeft de bal voor. Arruabarrena rent richting de bal. Arruabarrena geeft een hoge lob. Troxler is nu in balbezit. Troxler haalt uit met een fantastische trap. Mastrota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Testa onderschept slim de pass. Testa met een sublieme pass. van Zwieten geeft een hoge lob. Troxler rent richting de bal. Troxler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mastrota trapt de bal weg. Rodríguez Canseco kopt de bal weg. Daar is Arruabarrena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troxler bereikt de bal nog maar net als eerste. Troxler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Heroibus T.V.H 0:3

37e minuut.
van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zwieten geeft een hoge lob. Bankert kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Roztoczek de bal onder controle te krijgen. Roztoczek draait met de bal, schiet en ... Gherea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Puusaar rent richting de bal. Pulcinella onderschept slim de pass. Pulcinella speelt de bal door. Barrosa rent richting de bal. Barrosa draait met de bal, schiet en ... Gherea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rodríguez Canseco is nu in balbezit. Bosco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez Canseco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szegedi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arruabarrena heeft problemen om de bal te vangen. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Heroibus T.V.H 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Kielce 54%, Heroibus T.V.H 46%.
The Best Kielce - Heroibus T.V.H 0:4

49e minuut.
Rodríguez Canseco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Canseco met een sublieme pass. Arruabarrena rent richting de bal. Troxler verovert de bal door een tackle van achteren. Troxler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Heroibus T.V.H 0:5

52e minuut.
Moroz passt de bal met de wreef. Testa geeft een lange en hoge pass. Kondzioł kopt de bal weg. Troxler kan de bal niet met de borst controleren. Troxler schiet op doel. Mastrota bokst de bal weg.

55e minuut.
Puusaar geeft een hoge lob. Kondzioł kopt de bal weg. Arruabarrena is nu in balbezit. Troxler onderschept slim de pass. Troxler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Heroibus T.V.H 0:6

88e minuut.
Daar is Kondzioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondzioł passt de bal zonder na te denken. Troxler bereikt de bal nog maar net als eerste. Troxler schiet op doel. Mastrota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Heroibus T.V.H 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Kielce 54%, Heroibus T.V.H 46%.
The Best Kielce - Heroibus T.V.H 0:7