Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS CHUWDU 1906 Future Mrozy
test Tactiek ciekawe
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Volmārs met een sublieme pass. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru geeft een hoge lob. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Căruţaşu geeft de bal voor. Łodyga kopt de bal weg. Skłodowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barbaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volmārs maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS CHUWDU 1906 - Future Mrozy 0:1

24e minuut.
Sánchez del Amo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski onderschept slim de pass. Kaczmarski speelt de bal door. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ciumak met een sublieme pass. Jacobs kopt de bal weg. Guła rent richting de bal. Guła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wadoń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczerbal komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Skjetne geeft een hoge lob. Maníaco kopt de bal weg. Daar is Skłodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Dobosz geeft een hoge lob. Maníaco is nu in balbezit. Dobosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobosz krijgt een gele kaart. Maníaco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jacobs neemt zijn aanloop. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

33e minuut.
Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski geeft een lange en hoge pass. Skjetne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volmārs geeft een lange en hoge pass. Ruiz Fernández maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piękny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piękny met een snel genomen vrije trap. Volmārs kopt de bal weg. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Barbaru passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skłodowski de bal. Skłodowski passt de bal zonder na te denken. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS CHUWDU 1906 58%, Future Mrozy 42%.
RKS CHUWDU 1906 - Future Mrozy 0:1

54e minuut.
Skłodowski met een sublieme pass. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. Ciumak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Daar is Fontanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyárfás. Gyárfás krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Barbaru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gyárfás de bal. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. Ciumak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS CHUWDU 1906 - Future Mrozy 0:2

70e minuut.
Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez del Amo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Volmārs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaczmarski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS CHUWDU 1906 - Future Mrozy 0:3

74e minuut.
Skłodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skłodowski geeft een lange en hoge pass. Barbaru kopt de bal weg. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kaczmarski passt de bal in één keer door. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru geeft de bal voor. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga passt de bal met de wreef. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła rent richting de bal. Guła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS CHUWDU 1906 62%, Future Mrozy 38%.
RKS CHUWDU 1906 - Future Mrozy 0:3