Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS POGOŃ BRZYCZNO Future Mrozy
moja Tactiek sparing2
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 46.2
adequate Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Volmārs rent richting de bal. Volmārs speelt de bal door. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández schiet op doel. Kosterfjord probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Future Mrozy 0:1

5e minuut.
Oberlan onderschept slim de pass. Oberlan probeert naar een medespeler te passen. Barbaru speelt de bal door. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Janczar probeert naar een medespeler te passen. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs passt de bal zonder na te denken. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Ruiz Fernández is nu in balbezit. Meszesán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruiz Fernández raakt geblesseerd tijdens het duel. Volmārs legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kosterfjord maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Future Mrozy 0:2

26e minuut.
Barbaru probeert de bal met de borst te controleren. Barbaru met een sublieme pass. Ruiz Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ... Kosterfjord probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Future Mrozy 0:3

29e minuut.
Rząsa geeft een hoge lob. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández probeert naar een medespeler te passen. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kaczmarski geeft de bal voor. Klungelig pakt Volmārs de bal. Volmārs geeft een lange en hoge pass. Ruiz Fernández maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Future Mrozy 0:4

33e minuut.
Kuliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliński probeert naar een medespeler te passen. Volmārs met een sublieme pass. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 59%, Future Mrozy 41%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Future Mrozy 0:4

46e minuut.
Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Janczar is nu in balbezit. Magdoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janczar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Janczar kan niet meer verder spelen. Târlea komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Barbaru onderschept slim de pass. Barbaru passt de bal zonder na te denken. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Future Mrozy 0:5

56e minuut.
Magdoń probeert de bal aan de voet te houden. Târlea is nu in balbezit. Târlea probeert naar een medespeler te passen. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández geeft een lange en hoge pass. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs onderschept slim de pass. Volmārs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Perozo speelt de bal door. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru geeft een lange en hoge pass. Volmārs rent richting de bal. Volmārs schiet op doel. Kosterfjord verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roh heeft problemen om de bal te vangen. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs draait met de bal, schiet en ... Kosterfjord probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Future Mrozy 0:6

73e minuut.
Topuzakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo geeft een lange en hoge pass. Dilillo rent richting de bal. Dilillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rząsa trapt de bal weg. Kaczmarski kopt de bal weg. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. Kosterfjord probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Future Mrozy 0:7

89e minuut.
Dydek met een sublieme pass. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández passt de bal met de wreef. Volmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmārs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 46%, Future Mrozy 54%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Future Mrozy 0:7