Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Pępice Future Mrozy
demolka Tactiek sparing2
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.7 gemiddelde waardering 46
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández passt de bal zonder na te denken. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - Future Mrozy 0:1

4e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru geeft de bal voor. Volmārs kopt de bal weg. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ... Kiepur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Târlea geeft een lange en hoge pass. Barbaru rent richting de bal. Barbaru passt de bal zonder na te denken. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Oberlan passt de bal met de wreef. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández passt de bal in één keer door. Volmārs is nu in balbezit. Volmārs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barbaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ... Kiepur bokst de bal weg. Paal!

36e minuut.
Volmārs rent richting de bal. Volmārs geeft een lange en hoge pass. Daar is Atlagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández schiet op doel. Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beteringhe rent richting de bal. Volmārs verovert de bal door een tackle van achteren. Volmārs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - Future Mrozy 0:2

41e minuut.
Ruiz Fernández is nu in balbezit. Lato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruiz Fernández is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruiz Fernández legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kiepur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - Future Mrozy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Pępice 63%, Future Mrozy 37%.
Inter Pępice - Future Mrozy 0:3

47e minuut.
Kiepur met een sublieme pass. penny kopt de bal weg. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
penny bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. penny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rypkamito zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Târlea is nu in balbezit. Târlea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruiz Fernández de bal. Ruiz Fernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Barbaru rent richting de bal. Barbaru passt de bal in één keer door. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández schiet op doel. Kiepur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Barbaru geeft een lange en hoge pass. Volmārs kopt de bal weg. Daar is Atlagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski geeft de bal voor. Ruiz Fernández rent richting de bal. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap. Kiepur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Oberlan speelt de bal door. Daar is Barbaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru met een sublieme pass. Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Fernández passt de bal met de wreef. Volmārs rent richting de bal. Volmārs schiet op doel. Kiepur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Pępice - Future Mrozy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Pępice 64%, Future Mrozy 36%.
Inter Pępice - Future Mrozy 0:4