Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best Kielce Żorska Wisła
352 Tactiek nowa 1
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 55.1
zwak Schieten solide
matig Passen formidabel
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Maleczek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bosco de bal onder controle te krijgen. Przystał rent richting de bal. Przystał draait met de bal, schiet en ... Mastrota probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Żorska Wisła 0:1

14e minuut.
Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm passt de bal zonder na te denken. Przystał rent richting de bal. Przystał draait met de bal, schiet en ... Mastrota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Żorska Wisła 0:2

18e minuut.
Tavare met een sublieme pass. Ilm is nu in balbezit. Ilm passt de bal zonder na te denken. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał passt de bal in één keer door. Ilm is nu in balbezit. Ilm schiet op doel. Mastrota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Żorska Wisła 0:3

28e minuut.
Minnus rent richting de bal. Pissas verovert de bal door een tackle van achteren. Pissas met een sublieme pass. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pasquale rent richting de bal. Pasquale geeft een hoge lob. Klungelig pakt Păcală de bal. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm draait met de bal, schiet en ... Mastrota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

32e minuut.
Tavare passt de bal met de wreef. Ilm is nu in balbezit. Ilm probeert naar een medespeler te passen. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Mastrota bokst de bal weg. Daar is Arruabarrena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Żorska Wisła 0:4

34e minuut.
Pissas kopt de bal weg. Przystał rent richting de bal. Pulcinella is nu in balbezit. Przystał onderschept slim de pass. Przystał schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Żorska Wisła 0:5

36e minuut.
Lalande geeft een hoge lob. Pasquale is nu in balbezit. Moroz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moroz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pasquale geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pissas de bal. Pissas speelt de bal door. Ilm speelt de bal door. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Przystał rent richting de bal. Przystał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Żorska Wisła 0:6

39e minuut.
Pasquale bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquale met een sublieme pass. Pissas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Przystał de bal. Przystał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tavare verovert de bal door een tackle van achteren. Tavare met een sublieme pass. Pissas speelt de bal door. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Kielce 69%, Żorska Wisła 31%.
The Best Kielce - Żorska Wisła 0:6

47e minuut.
Tavare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare probeert naar een medespeler te passen. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm haalt uit met een fantastische trap. Mastrota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Żorska Wisła 0:7

52e minuut.
Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał passt de bal met de wreef. Ilm is nu in balbezit. Ilm draait met de bal, schiet en ... Arruabarrena probeert de bal aan de voet te houden. Mastrota bokst de bal weg.

57e minuut.
Păcală is nu in balbezit. Ilm onderschept slim de pass. Ilm probeert naar een medespeler te passen. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Verbist met een sublieme pass. Pissas rent richting de bal. Pissas passt de bal met de wreef. Przystał rent richting de bal. Przystał schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Żorska Wisła 0:8

60e minuut.
Arruabarrena kopt de bal weg. Ilm heeft problemen om de bal te vangen. Ilm met een sublieme pass. Daar is Przystał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przystał haalt uit met een fantastische trap. Mastrota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ilm heeft problemen om de bal te vangen. Ilm schiet op doel. Arruabarrena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pissas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pissas passt de bal zonder na te denken. Przystał rent richting de bal. Przystał schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Păcală de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - Żorska Wisła 0:9

75e minuut.
Verbist probeert naar een medespeler te passen. Pissas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pissas speelt de bal door. Przystał is nu in balbezit. Przystał draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gerwazy trapt de bal weg. Tavare kopt de bal weg. Przystał rent richting de bal. Przystał schiet op doel. Mastrota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Kielce 60%, Żorska Wisła 40%.
The Best Kielce - Żorska Wisła 0:9