Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielański KS Granica Stubno
451 Tactiek nowość
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 52.1
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - Granica Stubno 0:1

14e minuut.
Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slanina onderschept slim de pass. Slanina probeert naar een medespeler te passen. Duliga is nu in balbezit. Duliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - Granica Stubno 0:2

16e minuut.
Slanina is nu in balbezit. Slanina passt de bal zonder na te denken. Rebrača speelt de bal door. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Albert passt de bal zonder na te denken. Stelmasiak is nu in balbezit. Stelmasiak geeft een hoge lob. Zgrzelak heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzelak schiet op doel. Bączyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Rebrača kopt de bal weg. Ślęziak heeft problemen om de bal te vangen. Ślęziak speelt de bal door. Duliga rent richting de bal. Duliga haalt uit met een fantastische trap. Lagaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Burza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zgrzelak de bal. Liberda is nu in balbezit. Duliga rent richting de bal. Duliga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Duliga rent richting de bal. Stelmasiak is nu in balbezit. Duliga verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Duliga de bal. Duliga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Slanina met een sublieme pass. Rebrača is nu in balbezit. Rebrača passt de bal in één keer door. Duliga is nu in balbezit. Duliga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Telichowski passt de bal zonder na te denken. Kościecha rent richting de bal. Kościecha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gredić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - Granica Stubno 0:3

44e minuut.
Liberda met een sublieme pass. Slanina speelt de bal door. Rebrača probeert naar een medespeler te passen. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak schiet op doel. Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielański KS 73%, Granica Stubno 27%.
Bielański KS - Granica Stubno 0:3

48e minuut.
Liberda is nu in balbezit. Liberda geeft de bal voor. Inworp. Lugthart met de inworp. Burza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak met een sublieme pass. Duliga rent richting de bal. Duliga haalt uit met een fantastische trap. Lagaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Albert met de inworp. Komár met een sublieme pass. Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vannuccini kopt de bal weg. Rebrača bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebrača met een sublieme pass. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Kościecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski maakt een afschuwelijke overtreding. Manuszewski krijgt een gele kaart. Duliga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Slanina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duliga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Slanina kopt de bal weg. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak passt de bal met de wreef. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Komár rent richting de bal. Rebrača verovert de bal door een tackle van achteren. Rebrača met een sublieme pass. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rebrača kopt de bal weg. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak met een sublieme pass. Duliga rent richting de bal. Duliga draait met de bal, schiet en ... Lagaert bokst de bal weg.

76e minuut.
Gredić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga onderschept slim de pass. Duliga probeert naar een medespeler te passen. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak draait met de bal, schiet en ... Lagaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Telichowski passt de bal met de wreef. Abascal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burza. Burza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielański KS 57%, Granica Stubno 43%.
Bielański KS - Granica Stubno 0:3