Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fornal Tv Chomiczówka FC
Fornallas Tactiek Legia Warszawa
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 51.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Bal met een sublieme pass. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pedota komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Inze rent richting de bal. Inze geeft de bal voor. Mahieu kopt de bal weg. Velcu rent richting de bal. Velcu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Silvano heeft problemen om de bal te vangen. Potoku verovert de bal door een tackle van achteren. Potoku probeert naar een medespeler te passen. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys schiet op doel. Al Mazem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - Chomiczówka FC 0:1

33e minuut.
Silvano geeft een hoge lob. Kolasiński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Potoku de bal onder controle te krijgen. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Řičica onderschept slim de pass. Karkoszka onderschept slim de pass. Karkoszka schiet op doel. Czapla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fornal Tv - Chomiczówka FC 1:1

43e minuut.
Czapla met een harde bal richting middenveld. Vukadinović probeert naar een medespeler te passen. Pedota is nu in balbezit. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarakatsanos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fornal Tv 61%, Chomiczówka FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fornal Tv - Chomiczówka FC 1:1

50e minuut.
Vukadinović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zsembery de bal. Laureys maakt een afschuwelijke overtreding. Laureys is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vukadinović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Velcu heeft problemen om de bal te vangen. Pedota rent richting de bal. Pedota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Potoku speelt de bal door. Camarate is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedota. Pedota krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Silvano rent richting de bal. Silvano probeert naar een medespeler te passen. Velcu heeft problemen om de bal te vangen. Velcu geeft de bal voor. Obrejan kopt de bal weg. Czapla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Rocha passt de bal met de wreef. Potoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoku passt de bal in één keer door. Pedota is nu in balbezit. Pedota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Řičica heeft problemen om de bal te vangen. Řičica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsembery met een snelle inworp. Princ geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fornal Tv 55%, Chomiczówka FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fornal Tv - Chomiczówka FC 1:1