Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Feniks Polonia Raczki
Pio, Pio Gol... Tactiek na a
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
45.6 gemiddelde waardering 47.7
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Usin bereikt de bal nog maar net als eerste. Usin passt de bal met de wreef. Buluggiu probeert naar een medespeler te passen. Sofian rent richting de bal. Sofian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Nedkov onderschept slim de pass. Nedkov geeft een lange en hoge pass. Daar is Kopp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Hordyński de bal. Usin onderschept slim de pass. Usin passt de bal zonder na te denken. Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Carmel bokst de bal weg.

24e minuut.
Carmel trapt de bal weg. Hordyński heeft problemen om de bal te vangen. Usin met een sublieme pass. Buluggiu is nu in balbezit. Buluggiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Polonia Raczki 1:0

32e minuut.
Kopp kan de bal niet met de borst controleren. Ohýnek verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borets. Borets krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 48%, Polonia Raczki 52%.
KS Feniks - Polonia Raczki 1:0

47e minuut.
Borets bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts verovert de bal door een tackle van achteren. Ohýnek probeert de bal met de borst te controleren. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Feniks - Polonia Raczki 1:1

53e minuut.
Nedkov passt de bal zonder na te denken. Castelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts verovert de bal door een tackle van achteren. Telunts haalt uit met een fantastische trap. Nedelcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zabojowski is nu in balbezit. Zabojowski speelt de bal door. Telunts is nu in balbezit. Telunts schiet op doel. Nedelcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Polonia Raczki 1:2

60e minuut.
Cotigher met een sublieme pass. Rawicz speelt de bal door. Zabojowski heeft problemen om de bal te vangen. Buluggiu is nu in balbezit. Buluggiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Feniks - Polonia Raczki 2:2

64e minuut.
Smarź kopt de bal weg. Klungelig pakt Siladi de bal. Siladi probeert naar een medespeler te passen. Buluggiu rent richting de bal. Buluggiu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Cotigher trapt de bal weg van het doel. Kopp kopt de bal weg. Usin rent richting de bal. Usin geeft de bal voor. Carmel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 43%, Polonia Raczki 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Feniks - Polonia Raczki 2:2