Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vidovers FC Polonia Raczki
New Tactiek na a
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 47.6
solid Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba speelt de bal door. Cotigher rent richting de bal. Murdoch onderschept slim de pass. Murdoch schiet op doel. Újhelyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gálvölgyi rent richting de bal. Gálvölgyi geeft een lange en hoge pass. Smarź geeft de bal voor. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 57%, Polonia Raczki 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vidovers FC - Polonia Raczki 0:0

50e minuut.
Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz geeft de bal voor. Grijalba kopt de bal weg. Csákányi probeert de bal met de borst te controleren. Csákányi geeft de bal voor. Paal!

76e minuut.
Zabojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabojowski passt de bal zonder na te denken. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Polonia Raczki 0:1

80e minuut.
Zabojowski met de inworp. Hordyński rent richting de bal. Hordyński passt de bal in één keer door. Ohýnek heeft problemen om de bal te vangen. Ohýnek schiet op doel. Paal! Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz passt de bal met de wreef. Daar is Hordyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telunts rent richting de bal. Telunts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bekrem probeert naar een medespeler te passen. Harder geeft de bal voor. Ohýnek rent richting de bal. Ohýnek schiet op doel. Jordán de Urries werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Polonia Raczki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 51%, Polonia Raczki 49%.
Vidovers FC - Polonia Raczki 0:2