Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słowian Lublin Norbit Team
523.L4.3A Tactiek Norbit
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 40.8
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Adeeb geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butterfield met een snelle inworp. Zogović geeft een hoge lob. Pláštěnka springt en kopt de bal. Kopaňko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Franklin probeert de bal aan de voet te houden. Kurz rent richting de bal. Met opzet legt Franklin zijn tegenspeler op de grond. Franklin krijgt een gele kaart. Kurz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Butterfield rent richting de bal. Butterfield schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Norbit Team 1:0

32e minuut.
Pustelak met een sublieme pass. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterfield onderschept slim de pass. Butterfield geeft de bal voor. Pláštěnka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Norbit Team 2:0

36e minuut.
Daar is Arsenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blain verovert de bal door een tackle van achteren. Çelebi rent richting de bal. Blain onderschept slim de pass. Blain schiet op doel. Csintalan bokst de bal weg.

42e minuut.
Błaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Franklin rent richting de bal. Franklin geeft een hoge lob. Blain rent richting de bal. Blain draait met de bal, schiet en ... Csintalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kurz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Csintalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 50%, Norbit Team 50%.
Słowian Lublin - Norbit Team 2:0

56e minuut.
Vojvodić speelt de bal door. Pláštěnka is nu in balbezit. Pláštěnka speelt de bal door. Zogović is nu in balbezit. Zogović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Freira komt het veld opgelopen. Falkiewicz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Falkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Falkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Falkiewicz krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek geeft een lange en hoge pass. Daar is Marcisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaszkiewicz is nu in balbezit. Błaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 41%, Norbit Team 59%.
Słowian Lublin - Norbit Team 2:0