Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vidovers FC Warta Gorzów Wlkp.
New Tactiek 1-4-4-2
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Rybarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybarczyk geeft de bal voor. Purcaru kopt de bal weg. Nigdelis is nu in balbezit. Nigdelis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Daar is Həbibov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freytag rent richting de bal. Freytag schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gálvölgyi rent richting de bal. Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru met een sublieme pass. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Banaś rent richting de bal. Banaś passt de bal met de wreef. Freytag rent richting de bal. Freytag schiet op doel. Jordán de Urries probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Warta Gorzów Wlkp. 0:1

26e minuut.
Grijalba kan de bal niet met de borst controleren. Faur rent richting de bal. Faur probeert naar een medespeler te passen. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Həbibov is nu in balbezit. Freytag onderschept slim de pass. Freytag geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Purcaru geeft een lange en hoge pass. Daar is Lombardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekrem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis verovert de bal door een tackle van achteren. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Warta Gorzów Wlkp. 0:2

37e minuut.
Csákányi rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csákányi met een snelle inworp. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Faur passt de bal in één keer door. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lombardi krijgt een gele kaart. Freytag is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Freytag zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Warta Gorzów Wlkp. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 60%, Warta Gorzów Wlkp. 40%.
Vidovers FC - Warta Gorzów Wlkp. 0:3

50e minuut.
Rybarczyk kopt de bal weg. Lombardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Freytag rent richting de bal. Freytag haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ociesa komt het veld opgelopen. Purcaru met een snelle inworp. Faur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faur geeft een hoge lob. Jordán de Urries kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Gálvölgyi geeft een hoge lob. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb passt de bal in één keer door. Nigdelis is nu in balbezit. Nigdelis schiet op doel. Jordán de Urries kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Csákányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csákányi geeft een hoge lob. Ociesa springt en kopt de bal. Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rybarczyk de bal. Rybarczyk onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 62%, Warta Gorzów Wlkp. 38%.
Vidovers FC - Warta Gorzów Wlkp. 0:3