Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Transformator CYK CYK Cykadelia Warta Gorzów Wlkp.
433 Tactiek 1-4-4-2
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Panagiotou trapt de bal weg. Halilaj controleert de bal met de borst. Faur probeert naar een medespeler te passen. Nigdelis is nu in balbezit. Nigdelis schiet op doel. Panagiotou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Purcaru zal de hoekschop nemen. Freytag kopt de bal weg. Meigas heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Freytag rent richting de bal. Łagódka begaat een overtreding. Freytag raakt geblesseerd tijdens het duel. Nigdelis met een snel genomen vrije trap. Freytag maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Baltaş trapt de bal weg. Langenegger kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soulier met een snelle inworp. Evgenikos geeft een lange en hoge pass. Panagiotou bokst de bal weg. Nigdelis is nu in balbezit. Nigdelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Warta Gorzów Wlkp. 0:1

15e minuut.
Freytag kopt de bal weg. Meigas heeft problemen om de bal te vangen. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Warta Gorzów Wlkp. 0:2

23e minuut.
Volanský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz geeft een lange en hoge pass. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera draait met de bal, schiet en ... Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Purcaru is nu in balbezit. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis schiet op doel. Panagiotou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Warta Gorzów Wlkp. 0:3

31e minuut.
Langenegger rent richting de bal. Langenegger passt de bal in één keer door. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Langenegger geeft een lange en hoge pass. Viera maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Volanský verovert de bal door een tackle van achteren. Szerszunowicz geeft een lange en hoge pass. Sobotka heeft problemen om de bal te vangen. Viera is nu in balbezit. Viera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Viera controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sobotka neemt vlug de vrije trap. Lapko kan de bal niet met de borst controleren. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transformator CYK CYK Cykadelia 45%, Warta Gorzów Wlkp. 55%.
Transformator CYK CYK Cykadelia - Warta Gorzów Wlkp. 0:3

60e minuut.
Langenegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenegger met een sublieme pass. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz geeft een lange en hoge pass. Viera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lapko geeft een hoge lob. Freytag rent richting de bal. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. Panagiotou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Warta Gorzów Wlkp. 0:4

64e minuut.
Evgenikos met een sublieme pass. Luczak rent richting de bal. Faur probeert naar een medespeler te passen. Freytag is nu in balbezit. Freytag schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru passt de bal met de wreef. Nigdelis is nu in balbezit. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. Panagiotou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Warta Gorzów Wlkp. 0:5

78e minuut.
Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka passt de bal in één keer door. Hoàng Hiếu rent richting de bal. Hoàng Hiếu geeft een hoge lob. Viera maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Rio is nu in balbezit. Rio geeft een lange en hoge pass. Lapko is nu in balbezit. Nigdelis onderschept slim de pass. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Halilaj passt de bal met de wreef. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz geeft een lange en hoge pass. Viera is nu in balbezit. Viera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transformator CYK CYK Cykadelia 58%, Warta Gorzów Wlkp. 42%.
Transformator CYK CYK Cykadelia - Warta Gorzów Wlkp. 0:5