Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Feniks Warta Gorzów Wlkp.
Pio, Pio Gol... Tactiek 1-4-4-2
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 9
49.3 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten solid
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Usin rent richting de bal. Usin passt de bal met de wreef. Evgenikos rent richting de bal. Evgenikos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Warta Gorzów Wlkp. 0:1

7e minuut.
Evgenikos rent richting de bal. Klungelig pakt Evgenikos de bal. Evgenikos speelt de bal door. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Purcaru met de inworp. Faur probeert naar een medespeler te passen. Hay met een sublieme pass. Faur probeert naar een medespeler te passen. Hay geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Warta Gorzów Wlkp. 0:2

29e minuut.
Sobotka probeert naar een medespeler te passen. Usin bereikt de bal nog maar net als eerste. Usin passt de bal in één keer door. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Faur is nu in balbezit. Faur met een sublieme pass. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis draait met de bal, schiet en ... Radev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Warta Gorzów Wlkp. 0:3

40e minuut.
Tepegöz verovert de bal door een tackle van achteren. Evgenikos rent richting de bal. Evgenikos passt de bal met de wreef. Freytag rent richting de bal. Freytag schiet op doel. Radev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Dzigoński de bal. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Borets probeert de bal met de borst te controleren. Hay geeft een hoge lob. Evgenikos is nu in balbezit. Freytag is nu in balbezit. Freytag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Warta Gorzów Wlkp. 0:4

42e minuut.
Remień rent richting de bal. Remień passt de bal zonder na te denken. Dzigoński is nu in balbezit. Nigdelis onderschept slim de pass. Nigdelis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 56%, Warta Gorzów Wlkp. 44%.
KS Feniks - Warta Gorzów Wlkp. 0:4

49e minuut.
Faur speelt de bal door. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru passt de bal in één keer door. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kopp probeert naar een medespeler te passen. Faur is nu in balbezit. Faur passt de bal met de wreef. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Warta Gorzów Wlkp. 0:5

57e minuut.
Freytag kopt de bal weg. Evgenikos is nu in balbezit. Evgenikos met een sublieme pass. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Dzigoński is nu in balbezit. Nigdelis onderschept slim de pass. Kopp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopp krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Evgenikos geeft een hoge lob. Faur kopt de bal weg. Daar is Purcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Nigdelis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Usin speelt de bal door. Remień met een sublieme pass. Purcaru rent richting de bal. Purcaru geeft de bal voor. Nigdelis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ustael is nu in balbezit. Ustael passt de bal met de wreef. Sofian is nu in balbezit. Sofian schiet op doel. Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Warta Gorzów Wlkp. 1:5

82e minuut.
Remień probeert naar een medespeler te passen. Usin rent richting de bal. Tepegöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgenikos verovert de bal door een tackle van achteren. Evgenikos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Volanský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru heeft problemen om de bal te vangen. Purcaru speelt de bal door. Nigdelis is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 57%, Warta Gorzów Wlkp. 43%.
KS Feniks - Warta Gorzów Wlkp. 1:5