Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Raczki Norbit Team
na a Tactiek Norbit
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 38.6
solid Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Smarź met een sublieme pass. Harder bereikt de bal nog maar net als eerste. Harder passt de bal zonder na te denken. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pustelak geeft een lange en hoge pass. Harder probeert de bal met de borst te controleren. Harder geeft een lange en hoge pass. Daar is Ohýnek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohýnek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek passt de bal met de wreef. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts onderschept slim de pass. Telunts haalt uit met een fantastische trap. Kopaňko bokst de bal weg.

27e minuut.
Vasojević heeft problemen om de bal te vangen. Hordyński is nu in balbezit. Hordyński passt de bal in één keer door. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cotigher rent richting de bal. Jędraszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jędraszek passt de bal met de wreef. Blain rent richting de bal. Blain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ohýnek passt de bal met de wreef. Wnęk is nu in balbezit. Telunts onderschept slim de pass. Telunts haalt uit met een fantastische trap. Kopaňko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Norbit Team 1:0

44e minuut.
Hordyński speelt de bal door. Rawicz heeft problemen om de bal te vangen. Nedkov is nu in balbezit. Błaszkiewicz rent richting de bal. Błaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carmel met een sublieme pass. Franklin rent richting de bal. Franklin geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 36%, Norbit Team 64%.
Polonia Raczki - Norbit Team 1:0

48e minuut.
Hordyński probeert naar een medespeler te passen. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeeb begaat een overtreding. Ohýnek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hordyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wnęk de bal. Telunts rent richting de bal. Telunts schiet op doel. Kopaňko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Zabojowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zabojowski passt de bal met de wreef. Nedkov probeert naar een medespeler te passen. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeeb rent richting de bal. Adeeb geeft een lange en hoge pass. Ohýnek is nu in balbezit. Ohýnek schiet op doel. Kopaňko bokst de bal weg.

80e minuut.
Nedkov rent richting de bal. Nedkov geeft een lange en hoge pass. Daar is Lonc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohýnek rent richting de bal. Ohýnek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Lonc kopt de bal weg. Daar is Hordyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaszkiewicz is nu in balbezit. Nedkov onderschept slim de pass. Hordyński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 26%, Norbit Team 74%.
Polonia Raczki - Norbit Team 1:0