Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marsjanki Ostatni Grosz Cz-wa
na3a Tactiek moja
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 57.8
very good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Fodrowski rent richting de bal. Hungler verovert de bal door een tackle van achteren. Hungler passt de bal met de wreef. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Ostatni Grosz Cz-wa 1:0

6e minuut.
Catalan probeert naar een medespeler te passen. Chiş rent richting de bal. Winiecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Winiecki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Buruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buruk passt de bal in één keer door. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mattei de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ziętek is nu in balbezit. Catalan verovert de bal door een tackle van achteren. Fodrowski begaat een overtreding. Fodrowski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Figoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler onderschept slim de pass. Hungler probeert naar een medespeler te passen. Chiş rent richting de bal. Chiş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Ostatni Grosz Cz-wa 2:0

28e minuut.
Doeltrap. Macapá trapt de bal weg. Reichler probeert naar een medespeler te passen. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Winiecki de bal onder controle te krijgen. Micaletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Reichler passt de bal met de wreef. Winiecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rambo. Rambo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Alatalu probeert naar een medespeler te passen. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu rent richting de bal. Alatalu geeft de bal voor. Gaffarena krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 53%, Ostatni Grosz Cz-wa 47%.
Marsjanki - Ostatni Grosz Cz-wa 2:0

49e minuut.
Figoni geeft de bal voor. Ziętek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Madel de bal onder controle te krijgen. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Madel is nu in balbezit. Gaffarena verovert de bal door een tackle van achteren. Gaffarena schiet op doel. Macapá probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Ostatni Grosz Cz-wa 2:1

60e minuut.
Catalan geeft de bal voor. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler rent richting de bal. Chiş is nu in balbezit. Chiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hungler kopt de bal weg. Buruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buruk geeft de bal voor. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski passt de bal zonder na te denken. Katzogias heeft problemen om de bal te vangen. Katzogias geeft een hoge lob. Ziętek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mattei kopt de bal weg. Klungelig pakt Hungler de bal. Figoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gaffarena de bal. Gaffarena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Thiaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiaguinho passt de bal in één keer door. Katzogias bereikt de bal nog maar net als eerste. Katzogias geeft een lange en hoge pass. Ziętek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
da Silva Martins met een sublieme pass. Chiş rent richting de bal. Met opzet legt Carmona zijn tegenspeler op de grond. Carmona krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Rambo verovert de bal door een tackle van achteren. Rambo probeert naar een medespeler te passen. Chiş rent richting de bal. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Micaletti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Ostatni Grosz Cz-wa 3:1

81e minuut.
Catalan rent richting de bal. Fodrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Catalan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ploompuu komt het veld opgelopen. Ziętek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gentil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 57%, Ostatni Grosz Cz-wa 43%.
Marsjanki - Ostatni Grosz Cz-wa 3:1