Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michałkowice utd Scyzor76
jac02 Tactiek 523
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 52.1
solid Schieten formidable
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


6e minuut.
Peiró bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiró geeft een lange en hoge pass. Cărămidaru heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals rent richting de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Garnemark met een sublieme pass. Apostol rent richting de bal. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Scyzor76 0:1

10e minuut.
Garnemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnemark passt de bal in één keer door. Mijnals heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Aelvoet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiró bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiró speelt de bal door. Acuña is nu in balbezit. Acuña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Aelvoet trapt de bal weg van het doel. Peiró kopt de bal weg. Klungelig pakt Mijnals de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Blaszak is nu in balbezit. Akyüz onderschept slim de pass. Akyüz geeft een hoge lob. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mijnals is nu in balbezit. Mijnals passt de bal in één keer door. Syla rent richting de bal. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Aelvoet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Peiró schiet op doel. Klungelig pakt Cărămidaru de bal. Mijnals rent richting de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Scyzor76 0:2

40e minuut.
Petrache met een harde bal richting middenveld. Syla kopt de bal weg. Cărămidaru heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Apostol geeft de bal voor. Inworp. Baycan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garnemark geeft een lange en hoge pass. Mijnals springt en kopt de bal. Aelvoet bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Scyzor76 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michałkowice utd 67%, Scyzor76 33%.
Michałkowice utd - Scyzor76 0:3

46e minuut.
Peiró speelt de bal door. Daar is Acuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña passt de bal met de wreef. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Syla geeft een lange en hoge pass. Acuña heeft problemen om de bal te vangen. Acuña passt de bal in één keer door. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Aelvoet met een harde bal richting middenveld. Syla kopt de bal weg. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Aelvoet trapt de bal weg. Syla kopt de bal weg. Cărămidaru kan de bal niet met de borst controleren. Mijnals rent richting de bal. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Aelvoet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Aelvoet trapt de bal weg van het doel. Syla kopt de bal weg. Cărămidaru rent richting de bal. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moscoso is nu in balbezit. Moscoso geeft een lange en hoge pass. Blaszak kopt de bal weg. Kawaler kan de bal niet met de borst controleren. Kawaler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Apostol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwójak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Scyzor76 0:4

60e minuut.
Kawaler kopt de bal weg. Mašala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysiecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wysiecki krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Blaszak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Acuña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akyüz met een snel genomen vrije trap. Mijnals kopt de bal weg. Garnemark met een sublieme pass. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Baycan kopt de bal weg. Cărămidaru heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel. Aelvoet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

67e minuut.
Polo speelt de bal door. Klungelig pakt Baycan de bal. Cambra onderschept slim de pass. Márquez is nu in balbezit. Márquez geeft een lange en hoge pass. Petrache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Acuña met een sublieme pass. Garnemark is nu in balbezit. Garnemark passt de bal met de wreef. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Scyzor76 0:5

71e minuut.
Baycan met een sublieme pass. Daar is Garnemark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garnemark met een sublieme pass. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Aelvoet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dwójak verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Scyzor76 0:6

76e minuut.
Mijnals heeft problemen om de bal te vangen. Dwójak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mijnals raakt geblesseerd tijdens het duel. Wysiecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mijnals springt en kopt de bal. Aelvoet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Wysiecki geeft een hoge lob. Garnemark is nu in balbezit. Garnemark probeert naar een medespeler te passen. Mijnals rent richting de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Scyzor76 0:7

83e minuut.
Kawaler is nu in balbezit. Polo speelt de bal door. Daar is Syla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaler verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler haalt uit met een fantastische trap. Petrache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moscoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akyüz is nu in balbezit. Blaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Blaszak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kawaler is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Michałkowice utd - Scyzor76 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michałkowice utd 61%, Scyzor76 39%.
Michałkowice utd - Scyzor76 1:7