Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creatives Antena
git Tactiek atak
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
34 gemiddelde waardering 32.7
average Schieten very good
weak Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Boldescu geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dürst stond buitenspel. Piechniak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin schiet op doel. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Wałęsa geeft de bal voor. Järlak is nu in balbezit. Järlak passt de bal in één keer door. Dürst rent richting de bal. Dürst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chraca passt de bal zonder na te denken. Boyraz rent richting de bal. Boyraz geeft een lange en hoge pass. Daar is Kofin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kofin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Boyraz speelt de bal door. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trâmbiţaş passt de bal met de wreef. Beksa is nu in balbezit. Beksa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Żabski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chraca de bal. Chraca speelt de bal door. Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Zdanowski geeft een lange en hoge pass. Warakomski is nu in balbezit. Järlak verovert de bal door een tackle van achteren. Järlak schiet op doel. Pudysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Antena 0:1

25e minuut.
Kofin is nu in balbezit. Cox is nu in balbezit. Kofin verovert de bal door een tackle van achteren. Kofin schiet op doel. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Creatives - Antena 1:1

29e minuut.
Warakomski met een sublieme pass. Klungelig pakt Wałęsa de bal. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Antena 2:1

39e minuut.
Boldescu passt de bal met de wreef. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürst is nu in balbezit. Dürst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Boldescu is nu in balbezit. Boldescu geeft een lange en hoge pass. Mazouch rent richting de bal. Dürst rent richting de bal. Dürst schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creatives 40%, Antena 60%.
Creatives - Antena 2:1

47e minuut.
Türksoy geeft de bal voor. Żabski onderschept slim de pass. Błaś rent richting de bal. Błaś schiet op doel. Pudysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski passt de bal zonder na te denken. Cox is nu in balbezit. Kofin onderschept slim de pass. Kofin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Antena 3:1

63e minuut.
Klungelig pakt Wałęsa de bal. Beksa rent richting de bal. Beksa passt de bal zonder na te denken. Kofin rent richting de bal. Kofin schiet op doel. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Türksoy probeert de bal aan de voet te houden. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Żabski met een sublieme pass. Beksa is nu in balbezit. Boyraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Merda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warakomski met een snelle inworp. Boyraz rent richting de bal. Boyraz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Cox geeft de bal voor. Inworp. Żabski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chraca kan de bal niet met de borst controleren. Chraca geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kofin controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Antena 4:1

77e minuut.
Buitenspel voor Kofin. Goede buitenspelval van de verdediging. Podolis neemt vlug de vrije trap. Järlak is nu in balbezit. Järlak draait met de bal, schiet en ... Pudysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Antena 4:2

87e minuut.
Ruviaro geeft een hoge lob. Järlak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mazouch ... Strafschop! Järlak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dürst legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatives - Antena 4:3

88e minuut.
Warakomski rent richting de bal. Warakomski geeft een hoge lob. Järlak is nu in balbezit. Järlak haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Creatives - Antena 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creatives 31%, Antena 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Creatives - Antena 4:4